Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '11

 
Kategori
Tiyatro
 

Maviyüzler Kumpanya'yı tanıyalım

Maviyüzler Kumpanya'yı tanıyalım
 

alıntıdır


Kültür-sanat adına yapılan, düzenlenen faaliyetleri her zaman desteklemeye çalışırım. Hele ki projeler arkasında durulacak gibiyse. Geçtiğimiz gün MB de ilk bloğum olan “Maviyüzler Kumpanya Genel Sanat Yönetmeni” Yalçın Özbek ile beraber gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan etkinliklere dair planlarından söz ettik.

Onlar geçen hafta Geleneksel Sosyal Sorumluluk Ödülleri ile alakalı gala gecesi düzenlediler ve ödüller sahiplerini buldu. Havva’nın Çocukları isimli oyunları sahnelendi; sanat, siyaset ve medyanın önde gelenleriyle muhteşem bir gala gecesine tanıklık edildi.

Bir önceki yazımda onlardan bahsederken;

(…)

MAVİYÜZLER KUMPANYA "Sanatta engel tanımıyoruz"sloganıyla gençleri bir araya getirerek,hiç engelli kavramını bilmeyenlere bu bilinci aşılıyor ,engellilere de  beraber vakit geçirdikleri sağlıklı insanları kendilerine model alıp onlar gibi davranmaya başladıkları için taklit ederek öğrenme yöntemiyle hızla iyileşme süreci başlatıyor.

Alanında en iyi ünlü tiyatroculardan eğitim fırsatı,profesyonel sahnelerde tiyatro oyunları,senaryo eğitimi, dans kursları, müzik kursları ve daha birçok aktivitenin içinde yer alan MAVİYÜZLER Türkiye de kötüye yönelen gençlerimizin aydınlık yüzü ve gururu.Onlar sanat için dediklerini uygulayıp engel tanımıyorlar. Eminim bir çoğunuz da MAVİYÜZLERİ duayen Haldun Dormen ve Yalçın Özbek' in katıldıkları tv programlarından tanımışsınızdır. Bugün izlemekte olduğumuz reklam filmleri ve daha da fazlasında yer alan genç oyuncularımızı gidip bizzat yerlerinde tanımanızı tavsiye ederim.

Yazmıştım.

Onların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kültür – sanat etkinlikleriyle gençleri bir amaca yöneltirken, geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor.

Haklarında söylenecek çok şey var. Fırsat buldukça yazılarımda bahsetmek istiyorum.

Tiyatro, toplum kültürünün aynasıdır , gönüller arasında bağ kurar.

Dilerim bu yazı sayesinde herkes onlara ulaşır ve bu ailenin bir üyesi olmaya karar verir.

 

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..