Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '07

 
Kategori
Mizah
 

MB'nin en çok okunan yazarı olmak için öneriler(En iyi reklamcıdan!)

MB'nin en çok okunan yazarı olmak için öneriler(En iyi reklamcıdan!)
 

Milliyet Blog anasayfasında yer alan, alt ve üst bannerleri satın alalım. İnternet sayfalarında ilan fiyatları tek bir kişiyi aşabileceği için, bir kaç kişi ortak olunabilir.

Banner satın alıp ne yapalım?

Kendimizi ve yazılarımızı öven reklamlar yapabiliriz. Tabii ki, ilk, tek, en, iyi, en süper gibi kavramları_ kanıtlanamazsa ve bir belgemiz de yok ise _kullanmamız zor olacaktır. Bunun yerine, reklamımızda, yakın arkadaşlarımız, aileden birileri, komşumuz, bakkalımız ve hatta kuaförümüzü kullanabiliriz.

Bakkal Ali amca;_"45 yıldır okurum, ......... kadar iyi yazar görmedim. Tanıdığım en iyi yazar".

Tabii bakkal Ali amcanın bu cümlelerin ardına şunları eklemesi muhtemel; "hatta tanıdığım tek yazar O. Veresiye defterinde liste başı". Bunları duymamak için bakkala varsa borçlar kapatılmalı, ardından daha sıcak ilişkiler kurulmalı, bir iki yazıda ondan bahsedip reklamı yapmalı...

Kuaför Jale:_" Yıllardır aşk romanları, hikayeleri okurum hiç biri, ..........'nın yazıları kadar içten, samimi ve gerçek değildi".

Kuaförünüz muhtemelen sizi zaten seviyordur. Kuaföre az gidenler için durum farklı, o zaman reklamımızda kullanmamız zor olur.

Komşumuz; _" .......... , 10 yıllık komşumdur duygusal, ağırbaşlı, saygılı bir insan. Yazıları süper..."

Yine bunun için dikkat edilmesi gereken hususlar var elbette. Komşumuz üst kat ya da alt kat komşusu olmamalı. Alt kattaki yaptığımız gürültülerden, balkondan silkelediğimiz halıdan bıkmış olabilir. Üst komşumuzu ise gürültü yaptığında;'yavaş beee kardeşimmm, insan oturuyor burda v.s gibi uyarılarda bulunmamış olmak gerekir.

En iyi arkadaşlar ise, reklamımızı gönüllü yapacaktır. Yine de çok gönüllü görmezsek öğle yemeği ile daha gönüllü hale getirilebilir.

Bennarlar dışında, MB'ta yazan her yazara kendimizi tanıtıcı mesajlar atabiliriz. Bu bedava bir reklam olacaktır. Yine, her yazara yorum yazarken önce kendi yazılarımızın başlıklarını, linklerini yazabiliriz. Bu da bedava bir reklam olacaktır.

Yolda gördüğümüz her internet kafeye girip, özellikle oyun oynayan çocuklara bir saatlik oyun ücreti ödeme karşılığında tıklanma sayılarımızı artırabiliriz...

Öneriler şimdilik bu kadar. Yaratıcı fikirleri olanların fikirlerine açığım.
 
Toplam blog
: 90
: 875
Kayıt tarihi
: 19.05.07
 
 

 Ama hayatın farkındayım. Hem güzel, hem acı. İyi midir farkında olmak? Yoksa iyi midir farkında ol..