Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '14

 
Kategori
Astroloji
 

Meryem Uzerli’nin kızı Lara bebek sanatçı olabilir !

Meryem Uzerli’nin kızı Lara bebek sanatçı olabilir !
 

Meryem Uzerli


Muhteşem Yüzyılın Hürrem Sultanı Meryem Uzerli 10 Şubat 2014 yılında Lara adında güzel bir kız dünyaya getirdi. Bebeğin Almanya’da  sabaha karşı doğduğunu biliyoruz ama tam olarak saatini bilemediğimizden ancak Natal gezegenleri hakkında bir yorumda bulunabiliriz.

Aslında Şubat ayı kötü açılarla dolu bir aydı. Ancak 10 Şubat günü diğer günlere göre biraz daha iyi açılarla doluydu. Bu açıdan Meryem Uzerli şanslı bir anne oldu bence.

Lara bebeğin Natal gezegenlerini tek tek incelersek;

Güneş Kova’da kötü konumda : Güneş kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence tarzı ve çocukları simgeler. Lara bebeğin Güneşi Kova burcunda ve ne yazık ki kötü konumda olduğundan kendini ifade etme tarzı biraz asice olabilir. Lara bebek kendini ifade ederken zaman zaman inatçı ve sabırsız davranabilir. İlerde büyüdüğü zaman romantik ilişkilerinde de biraz inatçı, sabırsız ve sorumsuz olabilir. Alışılmışın dışında ve biraz eksantrik hobileri olabilir. Eğlence tarzı da alışılmışın dışında olabilir. Güneş aynı zaman da babayı simgelediğinden babasının da biraz aykırı ve alışılmışın dışında bir baba olduğu anlaşılmakta.

Ay İkizler.de süper konumda     :  Ay kişinin annesini, ev, aile, güvenlik ve gayrimenkul gibi konularını simgeler. Lara bebeğin Ay burcu İkizler burcunda ve süper bir konumda olduğundan Lara bebeğin annesi yani Meryem Uzerli kızına karşı süper iletişimci, becerikli, ilgili bir anne olarak çıkıyor. Lara bebeğin içinde yaşadığı ev ve ailesi de Lara bebeğe karşı son derece ilgili kişiler olarak karşımıza çıkıyorlar. Lara bebek ev içi işler ve gayrimenkul konularında son derece becerikli birisi olabilir. Ev alım satımı gibi konularla da ilerde uğraşabilir.

Merkür Balık.da ve Ay.ın desteğiyle süper bir konuma geçiyor : Merkür kişinin aklını, fikrini, zekasını, yakın çevresini (kardeş, akraba, komşu), fiziksel sağlığını, günlük işlerini, çalışanlarını, iş arkadaşlarını, sahip olduğu yada olacağı ev hayvanlarını simgeler. Lara bebeğin Merkürü Balık burcunda ve iyi bir konumda olduğundan Lara bebek duygusal zekaya sahip bir kişilik olabilir. Fikirleri hep yaratıcı ve artistik konularla ilgili olabilir. Lara bebeğin yakın çevresindeki kişiler de son derece özverili, merhametli ve sanatçı ruhlu kişiler olarak gözüküyorlar.  Bebeğin fiziksel sağlığı da son derece iyi gözüküyor ama Natal Merkür ilerde bir takım kötü transitlerden kötü konuma düşerse ve sağlık evi olan 6.evinden de kötü konumda transitler geçerse Balık burcunu simgeleyen psikolojik sağlığına, her türlü bağımlılıkla ilgili (alkol, besin, sigara, uyuşturucu, ilaç, vs.) sorunlara ve ayaklarla yada yürümeyle ilgili problemlere dikkat etmesi gerekebilir. Bebek ilerde büyüdüğünde iş arkadaşları ve çalışanları kendisine karşı son derece özverili ve anlayışlı davranabilirler, günlük işlerinde de hep anlayışlı ve özverili kişilerle karşılaşabilir. Merkürün bu olumlu konumuna Ay da destek olmakta yani Meryem Uzerlinin bebeği annesinin ve ailesinin de desteğiyle yakın çevresinden , iş arkadaşlarından ve günlük hayatta karşılaştığı kişilerden hep anlayış ve özveri görebilir.

Venüs Oğlak.da kötü konumda ama Marsın desteğiyle iyi konuma geçiyor : Venüs kişinin para konularını, ikili ilişkilerini (evlilik, ortaklık, partnerlik, danışmanlık, adli davalar vs.) simgeler. Bebeğin Venüsü Oğlak burcunda ve kötü konumda olduğundan para konularında bunalımlar olabileceğine ve ikili ilişkilerde de aksilikler, gecikmeler ve engeller olabileceğine işaret ediyor. Ancak bu engeller ve aksiliklerin iyi konumdaki Marsın olumlu etkisiyle giderilebileceğine işaret ediyor. Mars Terazi burcunda iyi konumda olduğundan Lara bebeğin fiziksel görünüm olarak (annesinden aldığı genleriyle de) çok güzel bir bebek olabileceğine işaret ediyor.  Yani evlilikte yada ikili ilişkilerde olası bir gecikme yada bunalımı Lara  Bebek kişilik ve dünyaya bakış açısıyla veya fiziksel görünümüyle aşabilir. Venüs aynı zaman da kişinin evleneceği karakteri de işaret ettiğinden Meryem Uzerli’nin kızı kendinden yaşça büyük biriyle de evlenebilir. Veya evlilik biraz geç de olabilir. Evleneceği kişi yada partneri işadamı da olabilir.

Mars Terazi.de iyi konumda : Mars kişinin kişilik ve dünyaya yaklaşımını, hareketlerini, enerjisini, başkaları üzerinde bıraktığı etkiyi ve fiziksel yapısını da belirler. Bebeğin Marsı Terazi burcunda ve iyi konumda olduğundan Lara Bebek fiziksel açıdan son derece ince, nazik, çekici ve güzel olabilir. Her ne kadar kendini ifade ediş tarzı biraz asice olsa da kişilik ve dünyaya yaklaşımı romantik, sevgi dolu ve cana yakın olabilir. Hareket ve davranışlarında da son derece sosyal ve nazik olabilir. Mars Terazi.de iyi konumda olduğundan sanatsal faaliyetlere de yatkın olabilir.

Jüpiter Yengeç.de iyi konumda : Jüpiter kişinin din, inanç, yüksek öğrenim, hukuki konularını ve yabancı ülke ve şehirlerle olan ilişkisini belirtir. Lara bebeğin yüksek öğrenimi Yengeç burcunu simgeleyen evle, gayrimenkulle, yeme ve içmeyle (ahçılık, diyetisyen, vs.), kadınlara yönelik konularla (modellik, mankenlik, giyim, kuşam, makyaj, takılar vs.), annelikle ilgili konularla ilgili bir yüksek eğitimi olabilir. Yüksek eğitimde Merkürü Balık burcunda olduğundan ve Marsı da Terazi.de olduğundan artistik konular ile kadınlara yönelik konuların birleşimi olan bir konuda yüksek öğrenim görebilir. Yani manken, model, vs. gibi. Annesi gibi sanatçı olma ihtimali de var.  

Satürn Akrep burcunda en kötü konumda ve Plüto ve Venüs.den kötü etkiler almakta : Satürn kişinin meslek ve kariyerini, patronlarını, emir aldığı kişileri, anne/babasını simgeler. Lara bebek duygusal zekalı ve sanata yönelik bir kişilik olmasına rağmen mesleki konularda pek de o kadar başarılı gözükmüyor. Her ne kadar yakın çevresi özverili olsa da hayatına giren patronları ve emir aldığı kişiler kıskanç, katı ve sahiplenici kişiler olabilirler. Mesleki konularda gizli saklı işler yapanlara dikkat etmesi gerekebilir. İlerde bir mirası ve ortak paraları yada başkalarının sahip olduğu kaynakları idare etmek zorunda kalabilir. Bankacılık, ortak paralar, miras ve başkalarının kaynaklarıyla ilgili konularda bunalımlarla karşılaşabilir. Mesleki konulardaki problemlerini ikili ilişkilerde (eşiyle, partneriyle, vs.) yaşayacağı sorunlar veya adli davalar da arttırabilir. İkili ilişkilerde (Venüs Oğlak burcunda olduğundan) karşısına çıkacak kişiler kötü niyetli de olabilirler ve mesleki hayatına kötü etki edebilirler.

Uranüs Koç burcunda kötü konumda : Uranüs kişinin arkadaş ve tanıdıklarını, geleceğe dair plan ve projelerini, teknolojik konularla ilgili konularını simgeler. Lara bebeğin arkadaş ve tanıdıkları biraz öfkeli, kavgacı ve hoşgörüsüz kişiler olabilirler. Bebek ilerde büyüyünce geleceğe dair plan ve projelerinde zorlanmalar  ve sabırsızlıklar yaşayabilir.

Neptün Balık burcunda iyi konumda ve Mekürün desteğiyle de süper bir konumda : Neptün kişinin sıkıntı ve sorunlarını, büyük kurum ve kuruluşlarla ilişkisini, hayırseverle yada artistik konularla (resim, müzik, sinema, vs) ve yaratıcı işlerle ilişkisini simgeler. Neptün Balık burcunda iyi bir konumda olduğundan hele Merkürün desteğiyle de süper bir konumda olduğundan Lara Bebek artistik konularda (resim, müzik, sinema) son derece yaratıcı bir kişilik olabilir. Yani Lara Bebek annesi gibi bir sinema sanatçısı olabilir. Neptün spritüel konuları da simgelediğinden Meryem Uzerlinin bebeği spritüel konulara da ilgi duyabilir.

Plüton Oğlak burcunda kötü konumda ve Satürn de kötü etkiyi arttırıyor : Plüton kişinin başkalarıyla kaynaşmasını, başkalarının sahip olduğu kaynaklardan nasıl faydalanacağımızı, sahip olduğumuz ortak paraları,  mirası, geçireceğimiz ameliyatları, değişim ve dönüşümlerimizi, dönüm noktalarımızı simgeler. Plüton Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan ve bu durumu Satürn de arttırdığından Lara Bebeğin hayatındaki dönüm noktaları hep Oğlak burcunu simgeleyen meslek ve kariyerle, patron ve emir aldığı kişilerle, anne/babayla ilgili olabilir. Bankacılık konularıyla, mirasla, ortak paralarla ilgili bunalımlar olabilir. Lara bebek ilerde sağlık sorunları yüzünden ameliyat olursa Oğlak burcunu simgeleyen kemik, omurilik, cilt gibi problemlere de dikkat etmesi gerekebilir. Venüs de  Plütoyla birlikte Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Venüsü simgeleyen konulara yani ikili ilişkilerine (evlilik, partner, adli dava, rakipler, vs.) çok dikkat etmesi gerekebilir.

Sonuç : Lara Bebek Marsı Terazi burcunda, Merkür ve Neptünü Balık.da iyi konumda olduğundan büyüyünce son decere sanatçı ruhlu, çekici ve güzel ayrca annesi gibi sinema sanatçısı, aktris, model veya manken olabilir. Ama Venüsü ve Plütonu Oğlak.da kötü konumda olduğundan ikili ilişkilerine, miras ve bankacılık konularına dikkat etmesi gerekiyor.

Anahtar kelimeler : Meryem Uzerli, Lara bebek, 10 Şubat 2014, Hürrem Sultan, Muhteşem Yüzyıl

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..