Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '08

 
Kategori
Futbol
 

Milli takım fena değildi...

Milli takım fena değildi...
 

Resim: Milliyet fotogaleri.


2008 yılının ilk milli maçını İsveç'e karşı oynadık. Hazırlık maçı olması nedeniyle çok fazla stres olmayan bir maça çıkmanın rahatlığıyla oynayan millilerimiz, istedikleri futbolu oynayamadılar.

Euro 2008 maçlarına çıkmadan önce oynayacağımız altı hazırlık maçından ilki olan İsveç karşılaşması eksiklerimizi görmemizi sağladı. Oynanan futbola göre savunmamız mükemmel olmasa da iyiydi. Orta alanda bazı eksiklerimiz var. Özellikle topu ayakta tutmada ve üst üste paslar yapmakta zorlandık. Orta alandaki bu eksiğimiz dolayısıyla forveti de etkiledi. Gol pozisyonuna girmekte zorlanan ay-yıldızlılar maçtan 0-0'lık skorla ayrıldı.

Euro 2008 Avrupa Futbol şampiyonası yolunda önümüzde yapacağımız toplam beş hazırlık maçı var. Bu maçlar sayesinde teknik direktör Fatih Terim, Haziran ayındaki şampiyonanın as kadrosunu belirleyecek.

Euro 2008 elemelerinde kadro sıkıntısı çeken A Milli Takım'ımız umarız finallere çok iyi hazırlanarak Türkiye'yi en iyi şekilde, başarılarla temsil eder.

Dün akşamki maç ve futbol pek çoğumuza ümit vermese de ileriki maçlarda bu düşüncelerin ve oynanan futbolun iyi yönde değişeceğini düşünüyorum. Öyle ya da böyle, bir şekilde yenemedik ama yenilmedik te.

Karşımızda ki takım da bizim gibi Euro 2008 deki takımlardan biri. Yani onlar da en az bizim kadar güçlü.

Kısacası iyi olamasak da fena değildik... Değil mi?

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..