Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '09

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog Yazarları 4. İzmir Sohbet Toplantısı

Milliyet Blog Yazarları 4. İzmir Sohbet Toplantısı
 

Milliyet Blog yazarı olmaktan gurur duyuyoruz. Hepinizi bekleriz İzmir BAHAR Toplantımıza.


Değerli arkadaşlar,

son İzmir toplantımızdan tam dört buçuk ay sonra, 12 NİSAN 2009 Pazar Günü saat 11:00'den
akşam karanlığına kadar yine aynı yerde, Piyaleoğlu Çarşısı, Kemeraltı - İZMİR adresindeyiz.
M. MUMCU Tel. (0232) 446 08 68 GSM (0538) 689 99 52

Fincanda Kahve Şükrü Bey'in Yeri (IV)


TOPLANTIMIZIN AMACI VE GÜNÜN ÖZETİ

İzmir ve çevresindeki Milliyet Blog yazarlarının birbirlerini daha yakından tanımalarını sağlamak, hoş sohbetlere olanak sağlamak istiyoruz. Toplantımız İzmir'de geceleme imkânı olan veya günübirlik gelip gitmek isteyen tüm Milliyet Blog yazarlarına da açıktır.

* Başta Alev Meisel ve Pınar Zora olmak üzere birçok değerli arkadaşımız, benim sağlık durumum nedeniyle yorulacağımı düşünerek mangal partisini iptal etmemi isteseler de ben biraz inat ettim.
MANGAL PARTİSİ olacak.

* Büyük bir ızgara temin ettim. Cumartesi günü İzmir usulü ızgaralık köfte, çöp şiş ve tavuk kanat hazırlayacağım kendi ellerimle. Almanya'da uzun yıllar lokantacılık yapan birisi olduğum için merak etmeyin, lezzetli yaparım bu işleri.

* Bu toplantıda kimse yiyecek bir şey getirmesin! Davetlilerimizin üzülmelerini bir de yiyecek taşımalarını istemiyorum.

* Meyve, çerez, bir miktar soğuk meze türünden yiyecek ve salata da hazır olacak tabii siz değerli misafirlerimiz için.

* Akşama kadar isteyen istediği kadar çay, fincanda pişmiş kahve, şaşal su içebilecek.

* Tüm yiyecek ve içecekler için kişi başına 10 veya 15 TL ödenmesi gerekecek. Davetli sayısına göre toplantıdan önce yazacağım son blogda belirteceğim kati miktarı.

* Tabii herkesin yemek yemeden, az bir kahvaltı yapıp öğle yemeğine hazır olarak gelmesi gerek. Mis gibi ızgara kokusu arasında zevkle yiyeceğiz ızgaralarımızı.
Bu arada ses düzenini kullanmak ve 1 saate yakın, misafirlerimizi hoplatmak zıplatmak için ORG getirmeyi planladım ama bu planım başarısız olabilir. Zira 1 saat çalmak için gelmek istemiyorlar, biz de konuşup sohbetler edeceğiz. Sürpriz olsun bu.

* AGORA MEYHANESİ şiiri ile tüm Türkiye'nin tanıdığı ONUR ŞENLİ kardeşimiz/abimiz, eşi Kıymet Hanım'la gelip bu sefer tüm gün kalma sözü verdi, toplantımızı onurlandıracak. Şiirlerini okuyacağız, o da dinleyecek.

* Çok değerli karikatürist, Milliyet Blog Yazarı CELAL SANLI (Mamut) arkadaşımız da özel olarak İstanbul'dan pazar sabahı uçağıyla toplantımıza gelecek. Kendisinin birçok karikatürünü sergileyeceğiz ve daha sonra imzalı
olarak davetlilerimize hediye edeceğiz.


<ımg height="153" alt="merhaba2.gif" src="http://www.mamutistan.com/mynet_resimlerim/merhaba2.gif" width="160" border="0">


* Çok değer verdiğim, biricik dostum herkesin sevdiği sempatik Samsun kökenli ama Bursalı iş adamı arkadaşımız
ADEM ÇALIŞKAN da sırf toplantımıza ve derneğimize destek vermek için Bursa'dan gelip katılacak toplantımıza.

* Kıymetli dostumuz ALEV MEISEL, birkaç hafta önce Berlin'den İzmir'e geldi. Tabii ki sevgili eşi ROBERT MEISEL ile birlikte aramızda olacak. Onlarsız olur mu? Olsa bile eksik olur.

* Milliyet Blog'un şair, yazar ablası, değerli insan CANSIN EROL da bizleri yanlız bırakmamak için gelecek İstanbul'dan.

* SEMA ŞENER Hanım da sevgili ALEV MEISEL'e sözü olduğu için gelecek İzmir toplantımıza. Alev Hanım'ın TINA TURNER'e benzetiği bu sevimli arkadaşımızı bizler de şahsen tanımış olacağız.

* Paparazzi İzmirli Blog yazarı abimiz MUZAFFER CELLEK'i kim tanımak istemez. Bazen hepimizi kafaya alıyor. Geçen toplantımıza söz vermesine rağmen katılamadı, inşallah bu sefer gelir.

* Milliyet Blog'un değerli avukat/noter üyesi NEŞE EVRİM Hanım da artık İzmir'e yerleşiyormuş. Sevindim, inşallah sara sıra görüşebiliriz. O da toplantımıza gelecek.

* Milliyet Blog'un en yaşlı delikanlısı HİLMİ POLAT abimiz de bir aksaklık olmazsa gelecek.

* Bana "Ustam" diye hitabederek devamlı saygılı davranan ama İzmirli olmasına rağmen hiçbir toplantımıza katılmayan SEPTEMBER ÖZLEM kardeşimiz de söz verdi, inşallah bu sefer sözünü tutar ve gelir.

* Geleceklerini düşündüğüm, şu anda aklıma gelen diğer arkadaşlarımızın isimlerini de alt alta sıralıyorum. Bunların içinde gelemeyen olursa anlayış göstereceğiz tabii. Ama bu seferki katılımın 50-60 üzerinde olmasını bekliyorum.

* Dernek kuruluşu ile ilgili sorulu, cevaplı sohbetler, bilgilendirmeler de olacak tabii.

* Dernek kurucu üyelerin imzaları tamamlanıp ertesi günü Dernekler Masası'na müracaat edilecek.

* Katılacak arkadaşlarımızdan rica ediyorum, herkes yorumla veya mesajla kaç kişi katılacağını bildirsin lütfen! Ona göre hazırlık yapacağız, erzak satın alacağız.

* Dernek kuruluşuna destek verdiklerini belirten arkadaşların da desteklerine başlamalarını rica ediyorum. Banka hesap numarası isteyip de henüz havale edememiş arkadaşlarımıza da hatırlatmak isterim.
Lütfen havaleyi gönderin! Bir an önce kuralım derneği, belki de seneye hiç aidat ödenmeden üyelik devam edecek. Göreceğiz.

ÖNEMLİ NOT: Az kalsın unutuyordum. Tüm Milliyet Blog yazarları duymuştur AHMET BALCI arkadaşımızın KEREM isimli bir torun sahibi olarak DEDELİK ünvanını kaptığını. Kerem'in dünyaya gelişini de kutlayacağız bu toplantıda. Bunun için de bol miktarda çifte kavrulmuş lokum gönderiyor bize.
Toplantı günü tüm davetlilere dağıtacağız veya burada yiyip bitireceğiz. Göndereceği miktara bağlı tabii.



Katılacağını tahmin ettiğim diğer bazı arkadaşlar:

01. İlyas BAYRAM,

02. Zehra Pınar ZORA,

03. Ali İhsan UĞUZ,

04. İzmirli 97 (Osman Bey),

05. Emekli öğretmen (Necip Bey),

06. Zirve (Özden Hanım),

07. Nilüfer VELDET,

08. Aynur AĞIR,

09. Gülgün KARAOĞLU,

10. ALYOŞA (Hülya Gülcek)

11. Murat GÜLCEK,

12. Seda KARAGÜLMEZ,

13. Demet BAKIR,

14. Ali AÇIKÖZ,

15. Ali NAİL,

16. Tansel. S. ÇAM

17. Tijhal (Tijen Hanım)

18. Erol ASLAN,

19. Ersen GÜRPINAR,

20. Alahattin ÖZTEKİN,

21. İNNOCENT


Hepinize saygı ve sevgilerimle.

Mustafa Mumcu, 05. 04. 2009 / 20:55

 
Toplam blog
: 324
: 2811
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

06. 06. 1945 İzmir doğumluyum ve İzmirli olmaktan da gurur duyuyorum. 1968 yılında birkaç yıllığın..