Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '17

 
Kategori
Yöresel Yemekler
Okunma Sayısı
116
 

Nefis Tavuklu Karnıyarık tarifi

Nefis Tavuklu Karnıyarık tarifi
 

Tavuklu Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler

Yarım kg tavuk göğüs eti
1 ad. kuru soğan
2-3 diş sarımsak
2 yemek kaşık zeytinyağı
1 tatlı kaşık salça
2 yemek kaşık domates sos
Tuz
Kajun
Kırmızı pul biber
Kekik
Köri
Buzluktan çıkarılmış 8 ad. küçük boy patlıcan (büyükse 4 ad. yeter)

Tavuklu Karnıyarık Tarifi Yapılışı

İlk olarak Patlıcanları tepsiye dizelim ardından tavuk etlerini küçük küçük kuşbaşı doğrayalım ve tavaya alıp kendi suyunda kavuralım, soğanı ve sarımsak da ekleyip zeytinyağ ilave ederek pişirmeye devam edelim. Salça domates sos ve baharatları ilave edelim. Pişince koz patlıcanların içine doldurup tepsiye az su ekleyelim. Fırına verip iyice suyunu çekene kadar pişirelim. Çok hafif ve lezzetli tarifimiz hazır.

Yemek Tarifleri

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 471
Toplam yorum
: 15
Toplam mesaj
: 0
Ort. okunma sayısı
: 1511
Kayıt tarihi
: 17.02.14
 
 

34 yaşında, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesiyim. Ev hanımı olduğumdan yemekler ile aram ..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster