Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '09

 
Kategori
Siyaset
 

Nereden nerelere geldik.

Nereden nerelere geldik.
 

Tuncay güney kimdir?bir savcımı,bir ajanmı,kim için çalışmıştır,bir bölücümüdür?


Yargı ile yürütme işbirliği gayet uyumlu bir şekilde yürüyormuş..!

Anlamadım nasıl yargı ile yürütme işbirliği olabilir?

Yargı bağımsızdır hiçbir siyasi irade yargıya hükmedemez olarak bilirdik.

Ama gelin görünki yargı yürütme el ele kol kola olmaz böyle birşey.

Telefonlar dinleniyor bu dinlenenlerin kaçtanesi yasal olarak izin alındı bilinmez.

Hahambaşı yurt dışından faks çekiyor yargısız infazlar yapılıyor, zanlının ne ile suçlandığı belirsiz.

Görünüyor ki ülkede yargınında üzerinde kişiler varmış hahambaşı gibi kişiler bir faksla gözaltı ve sorgulama ve ceza evine konulmalar ama gelin görünki suç ortada yok sadece suçlama var.

Anayasa mahkemesi ergenekon suçlamarı olmadan önce AKP yi kapatmak istedi bugün intikam günüdür dercesine gerçekle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan suçlamalarla bu partinin kapatılmasını isteyen kişi gözaltına alınmak istendi ama başarısızlıkla sonuçlandı, çünki işlenenne düşünce nede fiili bir suç yoktur.

28 Şubatta devlete muhtıra veren Cumhuriyetçi ve Atatürk ilkelerine bağlı subaylar ve savcılar bugün terörist ilan edildiler, bu insan haklarına aykırı kişilik haklarına da bir saldırıdır.

Gerçek anlamda birilerinin çıkıp birilerini terörist ilan ederken doğruluk payı olup olmadığını araştırmalıdır, yarın suçlananlar suçları sabit görülmezse serbest kalacaklardır buna karşılık olarakta incinen onurlarını kazanmak maksadı ile Avrupa insan hakları mahkemesine birer birer dava açacaklardır.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kişileri haklı görürse bu AKP iktidarının infazı anlamına gelecektir, buna bağlı olarakta suçlamayı yapanlar bu kişilere çok büyük tazminatlar ödemek zorunda kalacaklardır.

Dikkat ederseniz bugüne kadar cephanelik bulundu diye kıyamet koparanlar bu kişilerin hangi eylemi gerçekleştirdiğinide açıklamalıdırlar ki suçu fiili açıklığa kavuşsun, silahsa bu ülkede her 100 evden 70 tanesinde kesinlikle mevcuttur kişi amma silah merakından belki korunmak amacıyla bulundurur bunu nedeni kişide gizlidir fiilen suç işlemedikçe.

Doğu bölgesindeki yutdaşlarımıza terörist demek gerekmezmi çünki onlarında evlerinde ruhsatsız ağır makinalı tüfekler var çocukların oyuncağı kalaşinkoflar mahzendede mermi cephaneliği..

Vesaire vesaire silah bulundurmakla bir terör örgütü mensubu olunuyorsa bu ülkenin 3/4 terörist olmuştur nerden nereye gelmişiz ülkede neler olmuşta bizim haberimiz olmamış.

Ergenekon olayları ortaya çıkmadan Amerikada bir türk arkadaşımın bana dediği bir şey vardı türkiyede yer yerinden oynayacak demişti ben bu söze boşvermiştim.

Ama şu an gördümki yargı siyasi iradenin emellerine alet edilmiştir.

Cumhuriyetçi laik kişiler bu siyasi iradenin hedefi haline gelmiştir.

Ülkede Cumhuriyetin kazanımlarına saldıranlar bunun hesabını yargı önünde er yada geç vereceklerdir, Cumhuriyet rejimi hiçbir siyasi iradenin oyuncağı değildir, rejime karşı yapılan saldırılar bugünkü siyasi diktatörlüğü çağrıştırmaktadır.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..