Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '18

 
Kategori
Sinema
 

Ocean's 8

Ocean's 8
 

Ocean's 8


Başrollerini  Helena Bonham Carter, Sandra Bullock, Rihanna, Anne Hathaway, Cate Blanchett’in paylaştığı en iyi seri soygun filminin bu sefer kadınlar tarafından yapıldığını hayal edin. George Clooney’in canlandırdığı Danny Ocean önderliğinde imkanszıs soygunların altına imza atan ekibi bu sefer kadınlar oluşturuyor.

Eğlenceli ve zekice planlar ile Danny Ocean’ın kardeşi olarak karşımıza çıkan Debbie Ocean kendi ekibini kurarak hapishaneden çıkar çıkmaz hızla planını hayata geçirmeye hazırlanır. Debbie, Met Gala’da dehşet bir soygun yapacaktır ve başrolde isimlerini gördüğünüz kadın ekibi kurmaya başlar. herkese ayrı ve eğlenceli görevler düşmektedir. Ünlü bir mankenin boynunda sergilenecek milyon dolarlık bir mücevheri çalacaklardır. Kurgu ve hikaye kahkaha ile karışarak izleyici muhteşem bir görsel şölen beklemektedir.

Debbie başarılı olabilecek mi?

Mücevheri çalmak için nasıl bir plan yaparlar?

Rihanna karşımıza kim olarak çıkıyor?

Sadece tek bir mücevher mi çalacaklar?

Peki ya intikam...

Bütün soruların cevaplarını zamanında George Clooney ile izlediğimiz Ocean’s seri filmlerini kadınların dilinden izlemek fazlası ile keyifli ve farklı bir izlenim yaratıyor. Mutlaka izlemeli ve muhteşem şölenin tadını çıkarmalısınız.

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..