Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '11

 
Kategori
Futbol
 

Oh ne ala memleket

Süperlig tarihinde son haftaya lider girip 2 defa şampiyonluğu kaybeden tek takım olan F.Bahçe'nin şike soruşturması kapsamında başkanı ve yöneticileri gözaltına alındı. Aynı şekilde yeni transferler Emenike ve Sezer de gözaltına alındılar. Artık futbolumuzda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak deniyor. Yeni kanun ile herşey güllük gülistanlık olacak. Aziz Yıldırım ömür boyu hapis cezası alacak, Fenerbahçe küme düşürülecek. Şampiyon ağlak Trabzonspor olacak. Oh ne ala memleket. 

Artık futbolumuz hızla gelişecek ve FIFA sıralamasında hızla ilk 10'a gireceğiz. Avrupa ve Dünya kupalarının müdavimi ve finallerin takımı olacağız. Trabzonspor Şampiyonlar ligi şampiyonu olacak, Bursaspor UEFA kupasını tekrar ülkemize getirecek. Futbolcularımız Avrupa'nın devlerine transfer olacak. Oh ne ala memleket. 

2005-2006 sezonunda Denizli maçının son dakikalarında topu boş kale yerine dışarı atan Appiah için ünlü düşünürümüz Hıncal Uluç ligin namusunu kurtardı demiştir. Top yanlışlıkla kaleye girse gitti ligin namusu. 2009-2010 sezonunun son haftasından önce yine Fener şampiyon olursa bu lig şaibelidir diyenler Bursaspor'un şampiyonluğu ile suspus oldular. Bu sezonda herkes Fenerbahçe'nin yine son haftada şampiyonluğu kaybedeceğini düşünüyordu. Ama papaz her zaman pilav yemez atasözünü unutmuşlardı. Ama bu iş böyle bitmemeliydi. Birşeyler yapılmalı bir hinlik bulunmalı ve ortalık karıştırılmalıydı. Oh ne ala memleket. 

Eskşehir-Fenerbahçe ve Sivasspor-F.Bahçe maçları gözlem altındaymış inceleniyormuş. Özellikle Sezer ve Sivas kalecisi Korcan bir numaralı şüphelilermiş. Korcan hatalı gol yemiş Sezer Trabzona karşı oynadığı gibi oynamamışmış., . Daha neler neler var her gün yeni biçrşeyler çıkacakmış. Eteklerdeki taşlar daha bitmemiş. Beşiktaşlı Ferrarinin de göz altına alınacağı bekleniyormuş. Hatta Adnan Polat da her an yakalanabilirmiş. FenerBahçe onlarıda yenmedi mi? Mutlaka o maçlarda incelenmeli. Rüştü eski takımına kıyak geçmiş olamaz mı? Ya Kazım Kazım ? Oh ne ala memleket..... 

Fenerbahçe yönetimi bu durumu yüce Türk adaletine güvenimiz tamdır diyerek geçiştiremez. Acilen çok önemli bir karar alması gerekmektedir. Kulübümüz üzerindeki şaibeler kalkıncaya kadar bütün spor dallarındaki resmi faaliyetlerimize ara vereceğiz. Ancak hiçbir sporcu mağdur olmayacak kulüp sözleşmeli sporcularına karşı yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edecektir. Aynı şekilde sporcularda her an müsabakalara katılacakmış gibi hazırlıklarına devam edeceklerdir. Taraftarlarımızında mağdur olmaması için kombine alan taraftarların istemeleri halinde paraları iade edilecektir. Kulübümüzün yükümlülüğünde olamamsına rağmen Lig TV aboneliği devam eden taraftarlarımızın sözleşmeleri ve cihazlarını gtirmeleri durumunda paraları kulübümüz tarafından iade edilecektir. Cihazlar ise FB TV'den canlı yayınlanacak program ile toplu olarak imha edilecektir. Yine yıllardır Türk futboluna hizmet eden naklen yayın havuzundan da çıkacağız. Evet alınması gereken karar budur. Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak alınacak böyle bir kararı saygı ile karşılarım. 

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"  

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..