Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '08

 
Kategori
Spor
 

Olimpiyatta Türk Döner Kebap!

Olimpiyatta Türk Döner Kebap!
 

Tam diyorum ki, yeter! yazma artık, 70 kişi 50 kişi okumuş bloglarda. Sen kahrından ölürsün duyulmaz sesin, daha çıkmadan kaybolur engin intranetin içinde. Lakin aklıma geli veriyor uçurumun kenarından yapılan aks-i sada.
Bir açıklama geliyor tüm zamanların madalya sıralamaları ile ilgili anlam verilemeyen;
-"Sevinmeliyiz 29. Sıradayız, İspanya, Brezilya vb. gibi ülkeler geride kaldı."

Her doğru doğru değildir beyler: İşinize geldiği gibi açıklamalarla narkozlayıp kendinizi, uyutamazsınız milleti. Gençlik asker kutlamalarında, sokak aralarında boşaltmaya çalışıyor enerjisini, siz neler yapıyorsunuz; hani spor entegrasyonu nerede kaldı?
Belediyelere, okullara ne ödenek ayırıyorsunuz ve kim denetliyor bunları ? 80 li yıllarda bile daha iyi ivme kazanmıştı okul turnavaları ve spor trendleri. Eey, işin başına koltuk sevdası ile değil, memleket sevdası ile gelen bir kaç kişi de yok mu? Yaptığınız spor salonlarını kulanma vakti gelmedi mi ? Kulüplerden başlamaz bu iş. Halen anahtar deliğinden bakmayın artık sorunlara, uğraşmayın gözükmez oradan birşey. Fakat tabi, pardon siz koltukdan kalkamıyorsunuz, olsun, yazık size.
Unutmayın büyük önderin ilk hedefi bağımsızlık ve sporda lider olmaktı, araştırın doğruluğunu görünce yaslanırsınız deri koltuklarınıza.
Kale alırsanız aczi milleti, ben söyliyeyim size hafi bir çözüm. Bir yerde reklam yapmak isteyen sponsor kobi firmalar, okullardan başlar bu işin ilk adımı. Oysa hangi okullar, siz sbs ile öğrencileri yarıştırıp okulların başarı puanlarını yarıştırmazsınız, millet kayıt bedelleri ile okul arar, başarı arka planda bilinmeyen bir sırdır millet için, sonra veliler dehlerler öğrencileri. Biraz ağır mı oldu ne yazımız, kusura bakmayın kalmadı sazımız.
Gülmekten ölürsünüz, çıkın yurdum anadoluya, köyde sorarlar size sırık da mı yok memleketimizde diye. Amman he, sakın hee..Var demeyin gaflet ile niye atlayan yok derler size cevap veremez koltuk ararsınız.Misafir perverdir halkımız bir sedir verirler altınıza ve yaslanın arkanıza diye.
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az..! Memleket ilk üçe girmeye hazır beyler siz hazır mısınız çalışmaya, araştırmaya ve daha çok çalışmaya. Belki faydası olur size asırlık bir söz ve eskimeyen büyük önderin sözleri;
"Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir. Bu kadar mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir. Çünkü ırk meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta biraz da medeniyet meselesidir. "

 
Toplam blog
: 26
: 1200
Kayıt tarihi
: 21.06.06
 
 

1973 doğumluyum Türkiye'nin önde gelen firmalarından birinde üst düzey yöneticilik yapıyorum. Siy..