Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '14

 
Kategori
Sinema
 

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
 

Film: Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri

Tür: Fantastik

Puan: 10 üzerinden 7

Esasen kitaba dayalı bu filmde kitap yazarının ne yapmaya çalıştığını çok net anlayabiliyorsunuz. Kurtadama ayrı, vampir ve şeytana ayrı vakit ayırmaktansa hepsini bir araya güzel bir harmanla toplayıp etkili bir servis etmenin ne sakıncası olabilir ki?

Saymaya başlayalım öyleyse... Kendisi ateşten yapılmış olan şeytanı ateşle öldürmeye kalkmak başlıca mantık hatalarından. Ayrıca şeytanlar neden karga şeklinde geliyorlar, seyirci merak eder şimdi... Vampirler maksat çeşit olsun diye hikayeye eklenmiş burası çok belli ve bu da hiç şık olmamış.

Teknik olarak fantastik hikayeleri seven benim gibiler için oldukça güzel bir hikaye anlatılmış ancak filmde çok şey eksik. Mesela film boyunca annesinin ölümünden ağzı gözü dağıtan kız annesini geri getiriyor ama sanki annesi bakkala gitmişti de 10 dakika sonra dönmüş gibi davranıyor.

Ayrıca hayatı beş dakikada kayan ve değişen bir kız ne kadar hızlı şekilde süper kahraman olmaya alıştı ve hemencecik her haltı kanıksayıverdi. Kızın şok geçirmesi gerekirdi ve bu konunun üzerinde yeterince durulmamış.

Filmdeki boktanlıkları saymaya kalksak bitiremeyiz. Peki filmi izlersek Allah belamızı verir mi? Vermez ama sanki filmdeki aroma eksikliği sizin de canınızı sıkacak gibi duruyor.

 

 

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..