Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Osmanlıdan kalanlar...

Her zaman etkilenmişimdir Osmanlı'dan ruhumda oryantalistlik var. Ne yalan söyleyeyim güncel sanata saygım sonsuz ama hala gözüm klasik antikalarda....

Sitemi de buldum. İlgilenenler www.koleksiyonerim.com a girsinler.... Şehzade terliklerine bayıldım...........

Koleksiyonerlerin buluşma noktası Koleksiyonerim.com, Eylül ayı konsepti ile koleksiyon tutkunlarını nadir rastlanan Osmanlı eserleri ile buluşturuyor. www.koleksiyonerim.com Eylül ayı konseptinde yer alan eserlerin büyük çoğunluğu daha önce müzayedelerde sergilenmiş olan eserlerden oluşuyor.

Özellikle koleksiyonerlerin oldukça ilgisini çeken ve nadir rastlanan birçok eseri barındıran Eylül ayı konseptinde, Kütahya ve Çanakkale koleksiyon eserleri, Cüz ve Para keseleri, Biblolar, Osmanlı El Yapımı Saat gibi son derece nadir rastlanabilen eserler yer alıyor.

Koleksiyonerim.com’da neler var?

“Bir koleksiyon yapıyorsanız, içindeki her parçanın çok değerli olması gerekmez. Koleksiyon yapmanın zevki, sadece sevdiğiniz için alabilme özgürlüğüdür” felsefesi ve “Geleceğe bugünden miras bırak” sloganıyla yola çıkan www.koleksiyonerim.com, Türkiye’de koleksiyon yapma alışkanlığını ve bilinçli koleksiyonerler sayısını arttırmayı amaçlıyor.

Koleksiyonerim.com’u takip ederek, koleksiyon merakınızı bir müzeye dönüştürme şansı yakalayın. Evinizin ihtiyaçlarını geleceğe miras bırakarak dekore etmek için ister Koleksiyonerim.com’un danışmanlık hizmetinden yararlanın, ister eğitim alarak sahibi olduğunuz ya da olacağınız koleksiyonun parçalarını tanıyın.

Sitede, koleksiyoner albümü oluşturma, koleksiyonerlere yönelik eğitimler, tamir ve restorasyon hizmeti gibi hizmetlerin yanı sıra koleksiyon üzerine yapılan röportajları okuyarak, koleksiyonunuz ile ilgili ipuçlarına sahip olun.

 
Toplam blog
: 23
: 1189
Kayıt tarihi
: 16.12.08
 
 

1 Mart 1975 İstanbul doğumluyum. Özel bir sağlık kuruluşunda pazarlama alanında çalışıyorum. ..