Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '17

 
Kategori
Turizm
 

Otelde evlenen çiftler günü

Otelde evlenen çiftler günü
 

2014 Yılından bir anı.


Turizm sektörüne fikirleri ile katkıda bulunmaya çalışan ve “manyetik alan turizmi”, “her adım bir turizm”, “turizm kabinleri”, “uyku kartı”, “albüm şehir” gibi pek çok fikir oluşturan H. Ertuğrul Şahin’in diğer bir fikri: Otelde evlenen çiftler günü.

 

Böyle bir gün, açılacak sezon öncesi gerçekleştirilebilir diyen Şahin, turizm sektöründe bu konuya ilgi duyulması halinde ortak bir gün belirlenebileceğini ifade etti.

 

Ülkemizde başlatılacak böyle bir çalışmanın, yakın gelecekte tüm dünyaya yayılabileceğini söyleyen H. Ertuğrul Şahin, günümüzde çiftler evlenmek için genelde otelleri tercih ediyorlar, böyle bir gün onlar için de anlamlı olacaktır. Kutlanacak bu özel günde, oteller çeşitli etkinlikler gerçekleştirebilirler dedi.

 

Daha önce denenmemiş farklı fikirlerden, sektörün kendisine uygun bulacağı çalışmaları gerçekleştirmesinin dünya turizmi için de bir farklılık yaratacağını ifade eden Şahin; bir fikir çok şeyi değiştirmeyebilir ancak bir sonraki fikir belki de çok şeyi değiştirebilir dedi.

 

Bir otelin her yıl farklı fikir ile gündeme gelmesinin, otellerde kalanların ve otellerde çalışanların sektöre bakışını daha da olumlu etkileyebileceğini belirten H. Ertuğrul Şahin, gerek çalışanlar gerekse konuklar, otellerinin isminin farklı uygulamalarla duyulmasını arzu ederler diye düşünüyorum dedi.

 

Şahin, daha önce 2010 yılında “otelde evlenen çiftler günü” konusunu gündeme getirdiğini ve ancak bazı haberler dışında konunun o zaman dikkat çekmediğini belirtti.

 

H. Ertuğrul Şahin.

 

E-posta: sahinertugrul@hotmail.com  

 

 
Toplam blog
: 73
: 614
Kayıt tarihi
: 07.02.07
 
 

Ertuğrul Şahin, 1968 Mersin doğumlu. Karadenizli. Çukurova Üniversitesi, İktisadi ve İdari Biliml..