Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '18

 
Kategori
Haftasonu
 

Polonezköy’de Kahvaltı Yapabileceğiniz Yerler

Polonezköy’de Kahvaltı Yapabileceğiniz Yerler
 

Stella'nın Yeri


İstanbul’da ‘hadi kahvaltıyı açık havada yapalım’ dediğinizde ilk aklına gelen yerlerden biridir Polonezköy. Doğaya sığınabileceğimiz en yakın kaçış noktasıdır. Eskiden Polonyalıların yaşadığı bu yeri  sizin için gezdim ve birkaç kahvaltı alternatifi önerebilirim.

Karçma Kariha:
Polonya kültürünün yansıtıldığı evi restoran olarak kullanıyorlar. Açık ve kapalı restorantı var. Biz içerde oturduk. Sabah kahvaltı ya da brucha gidiyorsanız bahçede oturmanızı tavsıye ederım. Bahçesi büyük ve güzel. Kahvaltınız bittikten sonra renkli şezlonglarda kahve keyfi yapabilirsiniz.

Serpme Kahvaltı Kişi Başı: 40 TL

Leonardo Restorant:
Kahvaltı mekanlarını araştırırken en çok karşıma çıkan yer Leonardo oldu. Kahvaltının yanı sıra grup yemekleri, düğün yemekleri ve organizasyonları da yapıyorlar. Aynı zamanda otel kısmı da var.

Serpme kahvaltı 50 TL

Stella’nın Yeri Polonezköy
Kahvaltı edelim mangal yapalım, sonrasında da uzun yürüyüşler yapalım diyorsanız adres Stella’nın yeri. Kendin pişir kendin ye usulü, fiyatlar da makul. Yazın da çok kalabalık oluyor rezervasyonsuz gitmeyin.

Polonezköy Klon Jawor Butik Otel & Kahvaltı Et Mangal
Butik otel olarakta kullanılan Klon Jawor’da aynı zamanda et mangal da yapabiliyorsunuz. Geniş bir açık alanı var. Özellikle çocuklu aileler için muazzam. Sabah kahvaltıya geldiniz, öğlene kadar çocuklarla oynayalım derken zaten geçen sürede mangallar yakılmaya başlacak, buram buram kokular gelecek  ve yine acıkacaksınız. Aranızda da temiz hava acıktırır geyikleri dönerken siz de çoktan mangal siparişi vermiş olacaksınız.

 

 
Toplam blog
: 20
: 473
Kayıt tarihi
: 23.01.18
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezunuyum. 14 yıllık profesyonel turizmci, amatör f..