Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '16

 
Kategori
Sosyoloji
 

Pozitif enerji ile dünyadaki şiddet durdurulabilir mi?

Pozitif enerji ile dünyadaki şiddet durdurulabilir mi?
 

Sanatla uğraşan birisinin şiddete yönelik hareketini veya eylemini hiç duydunuz mu gördünüz mü?

Mesela bir Ressamın..

Mesela bir Tiyatrocunun..

Bir Müzisyen veya yorumcunun..

Bir Heykeltraşın..

Duymamış, görmemişsinizdir. Çünkü onlar ana rahmine düştükleri andan itibaren kainatın özel insanlar grubun içinde yer almaya başlamış olan mucizelerdendir.

Evet biz insan varlıkları olarak milyarlarca embriyonlardan sadece bir embriyonla hayata merhaba demiş mucize varlıklarız.

Sanat ruhlu doğanlar iki kere mucize olduklarını düşünüyorum, zira onların dünyaya geliş saatlerinde güneş enerjisi kim bilir nasıl etkilemiştir?

Tanrının birer lutüflarıdır sanatçi insanlar..Onlar dünyanın en temiz ruhlu insanlarıdır. Yüreklerinde kötü düşünceler barındırmazlar. Dışa dönük yapılarından dolayı zehri içinde taşımak istemediklerinden her zaman affedici olmayı yeğlerler ama yapılanları unutmazlar.

Pozitif enerjiye sahiptirler..

İyimserler..

*

"Tanrının özel insanları olarak dünyaya gelmiş yani sanat ruhlu insan olarak hayata merhaba demiş fakat bahsetmiş olduğunuz özelliklere sahip olmayan insanları tanıyoruz" dediğinizi duyat gibi oldum..

Haklısınız, sanat ruhlu olarak dünyaya gelmiş insan öncelikle o ruhunu korumasını bilmelidir. Sanat ruhunu sürekli olarak beslemesi gerekmektedir. Çeşitli şartlardan veya kişilerden etkilenerek sanat ruhlarını tehlikeye sokan kişiler olamaz mı? Olur!

Burada önem arzeden şey şudur; Birey kendisini tanımalıdır öncelikle. Sanatçi ruhundan asla taviz vermemelidir.

Hayat o zaman yaşanılır olur işte!

*

Dünya gidişatının o acımasız yönünü değiştirecek olan sadece ve sadece sanat ve sanatçılar olduğunun altını çizerken, geçen yıl İlkokul siralarından itibaren beraber okuduğumuz arkadaşlarımdan sevgili Kadir'imle birlikte hayal edip hayata geçirmeye çalıştığımız konuyla biraz bahsetmek isterim..

Memleketimde yürekleri pırıl pırıl çocuklarımızın geleceklerini daha aydınlık tutmak adına ilçede bulunan beş lise'den birinde Güzel Sanatlar sınıfı açılmasını istedik. 

Memleketimde daha az akraba evlilikleri gerçekleşmesi adına, insanların bir birlerine saygısızlık yapmamaları adına, daha fazla birbirlerini sevmeleri adına ve de şiddetten yana olmamaları adına böyle bir proje düşünmüştük geçen yıl Kadir arkadaşımla ve dün söz konusu sınıfın açılabilmesi için müjdeli bir haber aldığımı ve sevincimi ifade etmek isterim.

Okulun ve Müdürün ismini vermek etik olmaz düşüncesiyle şunları iletmek isterim..

Telefonla Müdür Bey ile görüştüm..Bazı alt yapı çalışmalarının başladığı ve çalışmaların bitiminde söz konusu sınıfın önümüzdedi öğretim yılı için kendisinden söz almış bulunmakta olduğumu söylemek istiyorum..

Memleketim adına çok mutlu oldum..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..