Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '21

 
Kategori
Siyaset
 

Sadece Putin mi Katil?

BIDEN, Putin için 'katil' sözünü kullandı, bir sonraki gün Putin de 'kendi özelliklerini başkasına yansıtıyor' şeklinde göndermede bulundu.

Her ikisi de katil.

Hatta Suriye'de asker bulunduran ve dolaylı şekilde azmettiren İngiltere, İsrail, Fransa, Almanya (sivil vatandaşları tenzih ederek) ve bazı ortadoğudaki islam ülkeleri yöneticileri dahil hepsi birer katildir, çünkü petrol ve silah uğruna kan dökmeye devam ediyorlar.

Teknolojinin bu denli gelişimi ve özellikle dünyada cep telefonu ortaya çıktıktan sonra hangi dünya ülkelerine giderseniz gidiniz, farklı din inançlarına mensup insanlar da olmuş olsa ayrı ülkelerin insanlarıyla problemlerinin olmadığını görür hatta dayanışma örneği sergilendiğine şahit olursunuz.

Dünya ülkelerindeki insanların durumu böyle iken, sözüm ona dünyayı yöneten ülke yöneticilerin kan dökmelerine anlam vermek oldukça güç.

Oysa üç büyük dine mensup bu dünya ülke yöneticilerine sorsanız, öldürmenin büyük günah olduğunu tekrarlayarak ve altını çizerek söylemlerine devam ederler.

O halde bu dünya ülkelerini yöneten yöneticiler hem katil hem de tanrıyı inkar edercesine günahkar'lar! Üstelik öteki dünyaya inanarak ve insan öldürmenin cehennemde ne çok yanacaklarını bildikleri halde.

Bu sefer merhum annemin turşularından söz edeceğim. Müthiş turşu kurardı annem.

Sormaz mıyım şimdi bu dünya liderlerine 'bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?' diye..

Sordum bile..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..