Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '09

 
Kategori
Siyaset
 

Sarıgül beklenen lider mi?

Sarıgül beklenen lider mi?
 

Bundan tam 1 yıl önce yani 2008 yılında Yasemin Boran'ın Astroloji kursuna katıldığımda astrolojinin duayeni Yasemin Hanım 2010 yılında Türkiye'ye yeni bir lider geleceğini ve Türkiye'yi bir adım öne taşıyacağını söylemişti. O zaman daha Mustafa Sarıgül'ün parti falan kuracağını bilmiyorduk.

Şişli'yi mis gibi yöneten Sarıgül eğer Türkiyeyi de böyle başarılı bir şekilde yönetirse çok iyi olur. Deniz Baykal'ın Sarıgül'ü kıskanıp yolunu kestiği söyleniyor. Ama kader de başbakan olmak varsa kim ne yaparsa yapsın engel olamaz buna.

Partinin adı da cuk oturmuş: 'Türkiye Değişim Partisi'. Sloganı da 'Yeni bir şeyler yapmak lazım' . Bu slogan sanki Amerikan Başkanı Obama'nın sloganına benziyor. Anlaşılan Sarıgül Obama'yı örnek almış. Bu da Sarıgül'ün ne kadar kararlı ve hırslı olduğunu gösterir.

Gerçekten ben ve benim gibiler kime oy vereceğimizi şaşırmış ve oy vermeye bile gitme zahmetine girmezken böyle şık ve referanslı bir lidere Türkiye'nin ihtiyacı vardı. Şimdi diyeceksiniz ki, Türkiye'den ne yeni partiler geldi geçti ve kapandı. Ama Sarıgül bence farklı. İnşallah o yoluna konan taşları toplayarak Türkiye'yi zirveye taşır. Eh! bunu da hak ediyoruz. Hep birlikte Sarıgül'e tam gaz ! :)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..