Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '08

 
Kategori
Burçlar
 

Sarışelale Falcı Bacı Olursa

Sarışelale Falcı Bacı Olursa
 

Sevgili okurlarım bugün şelalemin en coşkulu kısmından dökülen Zodyak ın 2008 de neler getireceğine dair burç yorumlarımı sizinle paylaşmak istiyorum. Bakalım beğenecek misiniz?

Sevgili Koçlar; Siz aynen baktığınız kilitlendiğiniz noktaya saplanmış olarak koşmaya devam edeceksiniz. 2008 de bir takım yenilikler olacak ama gözünüz takıldığı noktada olduğu için göremeyeceksiniz maalesef. Yinede gülümseyin amaca doğru koşmak daima iyidir. Hedefiniz ilkbaharda sizi bekliyor olacak.

Sevgili Boğalar, artık akıllandınız. Zamanınızı boşa harcamayacak, daha mantıklı kararlar vereceksiniz. İyi olan kazansın derdiniz hep, bu zihniyet değişecek. Çünkü as olan sizsiniz. Zafer sizindir. Fakat bu aralar sağlığınıza dikkat. Biraz dinlenme ve uyku her şeye çaredir.

İkizler, afacan İkizler. Artık durun bir noktada. İstekleriniz, kısmetleriniz ortada. Seçin ve sıkıca sarılın. Aklınız başka şeylerde olmasın. Hayat size bu yıl da gülümsüyor. Yeni bir iş görüşmeniz var. Bol kazançlar sizi bekliyor. Sadece büyüdüğünüzü kabul edin, girişimcilik ruhu sizi daha da ileriye sürükleyecek. Boğazınız iyileşmek üzere, soğuk içeceklerden uzak durun kâfi.

Sevgili nazlı Yengeçler, bu yıl kırılmak incinmek yok. Hadi toparlanın, değerli arkadaşlıklar başlamak üzereymiş ama siz alıngan haliniz yüzünden ucundan dönmüşsünüz. 2008 de daha düşünceli olacaksınız. Kafanızı duvardan duvara vurmadan önce iyi düşüneceksiniz. Uzaklardaki yakınlarınız yanınıza daha sık gelecek bu yıl. Bekâr olanlara umulmadık kısmetler çıkacak. 2008 size de gülümsüyor.

Aslanlar, Aslan parçaları. 2008 de kendinizi kandırmaktan vazgeçeceksiniz. Hani o çok özlediğiniz var ya ağzınızdan çıkacak iki kelimeye tav sizi bekliyor bu yıl. İzdivaç en korktuğunuz şey ama yakın bir arkadaşınızın kızı sizi kandıracak. Tuttuğunuz takımda bu sene atağa geçecek, verdiğiniz emekler boşa çıkmayacak bu yıl. Fakat aileden bir birey rahatsızlanabilir. Üzülmeyin hayat bu, her işte bir hayır vardır. Emeklilik zamanına belki bir davetiye olur bu rahatsızlık. Mutlu yıllar.

Sevgili Başaklar, size söyelenecek söz bulamıyorum. Kusursuzsunuz. Parlayan bir yıldızsınız. Ama bilinmeyen bir gezegende parlıyorsunuz. Yeteneklerinizi bu yıl ortaya çıkarmalısınız, çünkü 2008 yılı fırsatlarla dolu.

Terazi burcunun denge unsuru içindeki denge mahrumu olan arkadaşlar, mahkeme adliye gibi hoş olmayan münasebetler bekliyor sizi. Geçmiş yılların acısı çıkacak belki, ama üzülmeyin hepsini atlatacaksınız. Her deneyim bir sonraki adımın kurtarıcısıdır, hatalarınızdan ders alın yeter.

Sevgili Akrepler, yine kaçtınız. Yeni yılda da kaçmaya devam. Fazla görünmeyin bence de ortalıklarda. Önceki yılın uğursuzluğu maalesef devam ediyor. Hep en istediklerinizin yanındasınız ama hayat onlara ulaşmanıza engel oluyor. Hayata darılmayın derim ben. Etme bulma dünyası. Daha dikkat daha özveri gösterin bu yıl. Kasım dönemi şansınız dönecek.

Yaylar, sıcak kentlerde konaklamaya çalışın. Hassas yapınızı herkes anlamaz. Sıcak kentlerde sıcak insanlarla görüşün. Zararlı çıkmayacaksınız. Bu yıl bir para transferi olacak size. Arabanızı yenileyebilirsiniz. Zamanı ve araçları dikkatli kullanın. Mutlu yıllar.

Oğlaklar, sabrın sonu selamet size. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Yetiştirdiğiniz ne varsa hepsi büyüyor ve tam da istediğiniz gibi gelişiyor. Aileniz içindeki sorun olarak gördüğünüz konuda çözüme ulaşıyor. Merak edip tasalanmayın, bir düğün bir derneğe davetlisiniz. Çok mutu günler sizi bekliyor. Güzel günler.

Kovalar, nedir sizin bu kıskançlığınız? Arının artık bu kötü niyetlerden. Nasibinizi zaten Allahtan alıyorsunuz. Bırakın diğerleri içinde dünya dönsün. 2008 de kötü günler yaşabilirsiniz, tek sebebi de bu kıskançlık. Aile bireylerinden bir kötü haber de var. Siz siz olun bu yıl etliye sütlüye dokunmayın, çok fazla ah almışsınız. Yinede size mutlu yıllar.

Sevgili Balıklar, akvaryumunuz genişliyor. 2008 yılında duygusal hayatınızda gelişmeler olacak. Aşk kapınızda. Açın gözlerinizi yeter. İş değişikliği olabilir, strese girmeyin, her şey lehinize gelişecek.

Sonradan olma, uydurduğunu açıkça söyleyebilen tek Falcınız Sarışelale; hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve daha ince düşünceli, daha bilinçli günler diler.

 
Toplam blog
: 93
: 1475
Kayıt tarihi
: 02.02.07
 
 

Elektrik mühendisiyim. Eğitimci bir ailenin kızıyım. Kelimeler ve rakamlarla geçen serüven dolu b..