Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '14

 
Kategori
e-Ticaret
 

Satış siteleri yatırımcı bulmaya devam ediyor

Bir çok girişimcinin en önemli sorunlarından biri yaptıkları satış sitesini çok fazla insana tanıtamaması ve bunun sonucunda da bir süre sonra sitenin kapatılmasıdır.Son yılllarda bu sorunu aşmak için yatırımcılar beğendikleri projelere dahil olarak hem sitelerin dahada hızlı büyümelerini sağlıyorlar hemde kendi paralarını daha büyütüyorlar.

Uzun zamandır hep bahsedilem melek yatırımcılar özellikle azda olsa başarı sağlayan tüm siteleri bir şekilde destekliyorlar.Bunalrdan biride online market sitesi oldu.1 Milyon dolar destek alan site önümüzdeki dönemlerde daha başarılı bir şekilde yoluna devam edecek.

Şu an 1000 üyesi bulunan sitenin aldığı destekle beraber yıl sonunda 20.000 kişiye ulaşacağı öngörülüyor.Aslanoba Capitalin yatırım yaptığı şirketin en önemli özelliği, aldığı şiparişleri ek bir ücret almadan kapıya akdar teslim etmesi oldu. OnlineMarket, Boğaziçi Üniversitesi mezunu üç profesyonel olan Cüneyt Gürbüz, Murat Demirhan ve Bülent Demirhan’ın ortak bir girişimi, Satılan ürünleri direkt olarak tedarik eden OnlineMarket.com.tr sitesi,beyaz et,kırmızı et, meyve-sebze hatta organik ürünlerde dahil olmak üzere online sipariş hizmeti veriyor.

Trendisfikirleri.com

 
Toplam blog
: 2
: 306
Kayıt tarihi
: 19.05.12
 
 

Marmara üniversitesi radyoloji,Anadolu üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum, iş fikirleri ve ..