Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Şehit olan ormanlarımız

Şehit olan ormanlarımız
 

Bu yazı, yerine başkalarının gelmesi için yılların geçmesi gerektiği ormanlarımıza karşı yapılan eylemlerin değerlendirmesidir.

PKK terör örgütü tarafından birçok yerde aynı anda başlatılan orman yangıları ülkemizin kayıpları olarak bizleri derinden üzmektedir. PKK’ya bağlı TAK adlı bir kuruluş yaptığı açıklamada, bu tür eylemleri sözde ülkelerinde yapılan olumsuzluklar için gerçekleştiklerini söylediler.

Mehmetçiğimizi nasıl şehit veriyorsak, canları olan ormanlarımızı da bu hain planlarla kaybediyoruz. Terör örgütünün asıl yüzünü gösteren bu eylemler sadece ülkeye değil bütün insanlığa yapılan hainliktir.

Zamanında evleri içinde bebekleri yakan hain eller şimdi de ormanlarımızı yakmaktadır. Kesin kanıt yok diye gündeme taşınmayan bu gerçekleri göz önünde bulunulması gerekir. Medyanın görevi olan PKK’nın iç yüzünü gösterme çalışmaları, halkımızın daha tedbirli ve duyarlı olması adına gerçekten önemli bir adımdır.

Bu hain elleri durdurmak için birlik ve beraberlik çabası içinde olmalıyız. Hiçbir partinin şemsiyesi altında olmadan, bu tür çalışmalara girip ülkeyi sömüren ve ekonomik olarak da bunaltan PKK illetini hep beraber ülkeden defetmeliyiz. Biz ne yapabiliriz dememeli üzerimize düşenleri eksiksiz olarak gerçekleştirmeliyiz.

Ormanlarımız gibi ciğerlerimiz yanmaktadır. O yüzden duyarlı bir ülke genci olarak sizlere birlik beraberlik içinde olmamız gerektiğini söylüyor ve Allahtan hakkımızda hayırlısı diliyorum…


Saygılar

Arkeolog

Tuna Akçay

 
Toplam blog
: 26
: 2788
Kayıt tarihi
: 06.08.07
 
 

(M.A.) Arkeolog Tuna Akçay     ..