Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '13

 
Kategori
Tarih
 

Şehitlerin huzuruna nasıl çıkacaksınız

Şehitlerin huzuruna nasıl çıkacaksınız
 

Çok uzun zamandır blog paylaşımı yapmadım. Bu süreçte olanları insanlara blog ile aktarmak adına pasif rol üstlenmeyi tercih ettim. Son olan olaylar neticesinde artık düşüncelerimi sadece yakın çevreme değil, okuyabilecek herkese aktarmak gereksinimini hissettim. Yıllarca bu ülkenin farklı iktidarlar döneminde gelişmesini, büyümesini engelleyen, milli huzurumuzu kaçıran en büyük sorun terör örgütlerinin eylemleriydi.

Şanlı Kurtuluş Savaşı mazisini taşıyan bu topraklar ve insanlar şu zor günlerde bilinçleri aldırılmışçasına olanları seyrediyor. Her Türk asker doğar sözünü biz boşuna söylemiyoruz. Bu milletin sadece erkekleri değil kadınları da mevzubahis vatan olunca eline silahını alır, en kıdemli askerden daha profesyonel askerlik yapar. Bunun nedeni yüreğini ortaya koymasıdır. Yıllarca bu milletin kanını emenlerin şimdi bir kahraman gibi gösterilmesi, gelecekte yaşayacağımız zor zamanların, kaybedeceğimiz onurlu insanların bir alametidir. Bölücü terör örgütü lideri bunca yıldır beş yıldızlı tutsağımız. Yediği önünde yemediği ardında, içeriden kontrol ediyor. Kontrol ediyor derken kastedilen sadece terör örgütü değil bizim iktidarımızdır. Bizler çözüm sürecinde en doğru haberleri onlardan aldık. Sinirlenmeyin hemen. Bundan üç ay öncesinin terör örgütü açıklamalarına ve iktidarımızın açıklamalarına bakın. Şimdi gündemde var olan gerçek ne yazık ki birinci söylediğim tarafın açıklamalarıdır. İktidarın bu zamana kadar olan mali veya siyasi politikalarını beğeniyor olabilirsiniz. Herkesin görüşü ve tercihleri kendinedir. Ancak artık gün başkaldırma günüdür. Eşinizin, çocuklarınızın, kardeşinizin, abinizin, akrabalarınızın veya arkadaşlarınızın katilleri olanlar kahraman ilan ediliyor, türkülerle karşılanıyor. Daha uzun ve acıklı bir yazı da yazabilirdim ancak şu an içinde bulunduğumuz içler acısı durumdan daha vahimi yok. Şehitlerimiz gözünü kırpmadan canını teslim etmişken bizim onlara sahip çıkmak yerine katilleri baş tacı etmemizden daha kötüsü ne olabilir ki?


Zaman birleşme zamanıdır. Ülkedeki vatanını, milletini seven bütün partilere ve seçmenlere tek yol kalıyor. Bu tek yol ön yargılarınızı, kibirlerinizi, koltuk sevdalarınızı bırakarak birleşmektir. Bu hareketiniz şanlı tarihimize altın harflerle yazılır.

 
Toplam blog
: 54
: 372
Kayıt tarihi
: 15.11.10
 
 

04.09.1991 Ankara doğumluyum, Ankara'da yaşıyorum. Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimle..