Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '18

 
Kategori
Siyaset
 

Sekiz Askerimizi Toprağa Düşürenler Belli

Sekiz Askerimizi Toprağa Düşürenler Belli
 

"Kanlarını yerde bırakmayacağız!. Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz sürdüreceğiz."

Bu sözler dün Batman'da sekiz askerimizin toprağa düştükten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından söylendi.

Otuz yıldan fazla süredir her ne zaman terör saldırısında Mehmet'lerimiz canlarından olur hayatlarını kaybeder, arkasından bu ve benzer açıklamalar duyarız yöneticiler tarafından.

"Terörün kökünü kazıyacağız!"

"Terörün dini, milleti yoktur!"

"Terör nereden gelirse gelsin her türlü terörü lanetliyoruz!"

"Şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diliyoruz"

"Terörün kanlı elini mutlaka kıracağız!..

Daha bir çok buna benzer lanet sözlerden başka bir şey duymadık duymuyoruz yöneticiler tarafından. Otuz yılı aşkın süre içinde asker ve sivil vatandaşlarımız olmak üzere onbinlerce insanın hayatı sona erdiği halde terörü sona erdirmek anlamında bir arpa boyu yol alınmadığını görüyoruz.

Terör olayı meydana geliyor, asker veya sivil vatandaşlarımız hayatlarını kaybediyor, bizimkiler zaman kaybetmeden kamera karşısına çıkarak zorunlu açıklamaları ifa etmekten başka bir işe yaradıkları görülmemiştir.

Terörü lanetliyorlar. Kanları yerde kalmayacaktır diyorlar, üç gün sonra unutuluyor gidiyor.

Yok efendim terör dünya'nın sorunu'ymuş, dünya'nın her yerinde meydana gelebiliyor'muş, dünyanın hiç bir yerinde terör tam manasıla çözülemiyor muş anlamam ben! Vatan görevini yerine getirmek için emanet olarak vermiş olduğumuz evlatlarımızı görevleri sona erdiğinde sağ olarak geri istemek hakkımız olduğunu düşünüyorum. Vatan için canını feda ettiğinde de kim ve kimler tarafından toprağa düşürüldüğünü ve bir dahaki dönemde askere alınacak Mehmet'lerin torağa düşmemeleri için toprağa düşürenlerin demokrasi ve hukuk kuralları içinde gerekenin yapılarak bir daha asla 'terör' kelimesini kesinlikle duymak istemiyoruz.

Artık yeter!

Sekiz yürek..

Sekiz can..

Sekiz henüz hayata merhaba demeden 'terör kurbanı' diyerek geçiştiremeyiz..

Kimse kimseyi kandırmasın lütfen! Terörün nereden geldiği bellidir. Kimler tarafından organize edildiği ve kimlerin destek verdiği bellidir.

'Terör' diyerek geçilemez!

Söylüyorum, terörü organize eden güçler başta Amerika olmak üzere emperyal ülkeleri dir. Amerika dünya kamuoyunun gözüönünde açık şekilde beşbin TIR dolusu silah ve mühimbatı PKKPYD terör örgütüne göndermiştir, siz hala terör'ün menşeyini arıyorsunuz!

İşte bakınız sekiz askerimizin hayatını sonlandıranların adresi buradadır.

Adres, Amerika Birleşik Devletleri..

Sekiz yavrumuzun acısı yüreğimizi dağlıyor. İşin diğer acı tarafı nedir biliyormusunuz sevgili okurlarım? Sözümona müttefik bildiğimiz Amerika'nın desteğiyle kurulmuş ve açık açık yardım ettiğini görmüş olduğumuz terör örgütü ile askerlerimizin can siperane vatan uğruna canlarını hiçe sayarak toprağa düşmeleri.

Resmen biliyoruz işte, karşımızdaki terör örgütü düşmanımız Amerika'dır!

Bu böyle devam etmemeli..

Soğuk savaş dönemi olsaydı anlardım ama Rusya'nın dağılmasından sonra soğuk savaş dönemi sona erdiğine göre hiç bir dünya ülkesinde savaştan söz etmek kabil değil, ancak Amerika ve emperyal ülkelerinin çıkarları doğrultusunda kendi destekleriyle kurulmuş olan terör örgütleriyle Mehmetciklerimizin karşı karşıya gelmelerini içime sindiremiyorum.

Nokta.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..