Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '16

 
Kategori
Güncel
 

Sermaye Aysel’in mi yoksa eline erkek eli değmemiş canlı bomba Büşra’nın mı günahı daha fazladır?

Sermaye Aysel’in mi yoksa eline erkek eli değmemiş canlı bomba Büşra’nın mı günahı daha fazladır?
 

Bu başlıktan rahatsız oluruz. Kendimizi bu başlıkla ilgisiz görür bize ne diyebiliriz. Ama içinde bulunduğumuz savaşın tarafları böyle. Bir tarafta sermaye Aysel, diğer tarafta canlı bomba Büşra.

Biz böyle olmayabiliriz ama yaşadığımız gerçek bu. Soruya vereceğimiz cevap bakış açımızı da ortaya koyacak. Senin benim ilgim olmayabilir ama tartışma bunlar üzerinde.

Bunlar uç örnek elbette. Her ikisinin de günahkâr olduğu ve toplum tarafından kabul edilmediği söylenecektir. Biz böyle miyiz, niye böyle bir örnek veriyorsun denilecektir.

Bu soruya cevap verebilirsek daha makul soruların da cevabı ortaya çıkar.”Günahı sevabı biz bilemeyiz” diye topu taca atmayın, her konuda fetva verdiğinizi biliyoruz. Ayrıca “İkisi de günahkâr” diye bir cevap şıkkı yok.

Fetva merkezlerinin bu konuda ne söyleyeceği merak konusu. Sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Sahipleri tarafından canlı bomba Büşra’nın cennete gideceği gibi bir iddia da var.

Ve biliyor musunuz en tavizsiz ulemanın cevabını kabul edeceğiz. Kabul etmekle kalmayacak dediğini yapacağız. Tek istediğimiz dine göre hüküm versin!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..