Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '11

 
Kategori
Magazin
 

Sertab'a bir haller oldu

Sertab'a bir haller oldu
 

Yıllardır çizgisini bozmayan kadın bu sene itibariyle nasıl da düştü farkında mısınız? Öncelikle 5. Sınıf bir yarışma programında abuk sabuk yorumlar ve eleştiriler yaptı. Sertab’ın bu programda ne işi var dedik. 

Sonra Hande Yener’e sataştı. Bugüne kadar kimseyi eleştirmeyen ve sadece kendisine sataşanlara cevap veren Hande Yener de Sertab’a çok güzel laf geçirdi. Hande’nin Romeo parçasının çok kolay söylenebilecek, basit bir parça olduğunu “Bu şarkıyı söylemek için büyük bir performans gerekmiyor” diyen Sertab’a, Hande Yener büyük bir haklılıkla “Rengarenk” parçasını hatırlattı (!). Çocuk parçasından bozma olan Renga-renga-rengarenk ile acaba Sertab hangi kolay parçadan bahsetti pek anlayamadık. 

Bu da bitti derken olağanüstü bir sese sahip olan Amy Winehouse’un ölümüne yorum yapmaktan da eksik kalmadı. "Müthiş bir yetenek ama sadece yetenek yetmiyor zeka da gerekiyor. Kendisini böyle harcamış olması büyük bir değerin kaybolmuş olması anlamına geliyor" deyince sosyal ağlar hareketlendi. Bir insanın ölmek istemesi ile yetenekli olması ve yeteneğine ziyan etmesi arasında nasıl bir alaka var anlayamadım. Sertab’ın dediğine bakarsak her intihar eden insanın zeka geriliği sorunu olması gerekiyor. 

Bunu da geçelim yaz ayları Sertab’ın beynini yordu heralde gelir geçer derken bir bomba daha patlattı: “Eurovision'da sahnede harem kadınını anlattık. Christina Aguilera gibi sadece bacağımızı açıp, dans etmedik.” Eurovision’da birinci oldun helal olsun da, sen bacağını da açsan zaten kim bakacak ki Sertabcım? Christina Aguliera gibi bir sesin rengini es geçip de kadının bacağına, fiziğine bakabiliyorsan sende kulak sorunu olduğunu da söylemem gerekir şekerim. İyi kulak, iyi kulak diye bağrınıyorsun ya yarışmada, önce kendi kulaklarının pasını silmeni öneririm. Christina ses ve fizik olarak muhteşem, sende ise objektif olarak ses olduğunu ancak fizik olmadığını söylersem heralde yanılmış olmam değil mi? 

Bir an önce Turkcell 4 çeker reklamlarını da sonlandırıp eski şirin hallerine dönmen tavsiye olunur! 

 
Toplam blog
: 102
: 1607
Kayıt tarihi
: 26.08.08
 
 

1980 İzmir doğumluyum. Kendimi bildim bileli gözlem ve yorum yapmayı çok seviyorum. Genelde hayatı h..