Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '09

 
Kategori
Müşteri Hizmetleri
 

Sevgi dolu hizmet

Sevgi dolu hizmet
 

İSTANBUL öyle güzel bir şehirsin ki, senin için ne şarkılar bestelenmiş, nice şairler senin güzelliğini, dizelerinde dile getirmiş. Her semtin ayrı bir güzel, her semtin ayrı bir özellikte, değişik kültürleri bağrında taşıyorsun.

Taksim'i söylemeye hiç gerek yok sanırım, neler görüp, neler yaşadığını ve hala yaşamaya devam edeceğini. Hiç bir yerede benzemiyor, günün her saatinde çeşitli kültürlerin adeta bir renk çümbüşü.

Talimhane otellerin bulunduğu ayrı bir mekan, arnavut kaldırımları ile süsülenmiş sırası ile cafeleri ve restorantları ile güzelliğini tamamlamış.

Her akşam güneşin batışına yakın, tam köşede heryeri gören, Cafe İtaliano'da oturup, bu değişik kültürlerden gelen insanları izlerken, kuşların cıvıltılarının bu çümbüşe katılmaları, her yerden dağılan müzik sesi ve içilen kadehteki o kırmızı şarabın lezzeti.

Burası güzel bir mekan, hizmet eden personel güler yüzlü, tebessümleri hiç eksik değil yüzlerinden. Bazen düşünürüm, onlar bizleri oturduğumuz sürece mutlu ve memnun etmek için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yaparlarken, acaba yüreklerinde, ne fırtınalar kopuyor, kimbilir yüreklerinin en derin köşelerine atmış oldukları sevinçleri hüzünleri vardır diye.

Burada çalışan insanları, gerçekten seviyorum, onların yüzlerindeki tebessümlerin hiç kaybolmamasını, Tanrının bütün güzellikleri onlara sunmasını dilerim. Çünkü bu güzel insanlar, bu temenniye layık diye düşünürken, aldıkları bu pozitif enerjiyi, misli ile karşılarındaki insanlara da yansıtacaklarına inanıyorum.

 
Toplam blog
: 106
: 461
Kayıt tarihi
: 18.06.09
 
 

 Hayata daima pozitiv bir bakış açısı ile bakan, insanları incitmekten, üzmekten korkan ama hay..