Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '07

 
Kategori
Sevgililer Günü
 

Sevgiliye

Sevgiliye
 

Bugün sevdaya yazılı gün. Yüreğimizdeki aşkların en güzelini nasıl ifade edeceğimizi bir türlü bilemediğimiz. Günlerdir her yerde reklamlar var şunu alın bunuda alın, en iyi hediye, uzayıp giden bir liste yapabilirsiniz. Çiçek fiyatları yine katlanmıştır tabiki tüm ahlaksızlığı ile. Yani sevdiğini çiçekle anlatmak kazıklanmak demek.

Tüm bunlara bakınca ne kadar kirli yaşanmaya başlamış oysa diyorum. Oysa sevdiğimize verebileceğimiz en güzel armağanlar yüreğimizin ta derinlarinde gelen içinde yalan olmayan sevgilerimizdir . Sevdiğinize en içten gülümsemenizi verin asla kazıklanmayacaksınız. En sıcak öpüşünüzü, sevda dolu bir dokunuşu, sevdiğinin gözlerinden sonsuz bir maviye gidin orada tüm aşkları bulacaksınız. En saf en temiz yürek çarpısında saklı belkide en güzel hediye. Kimbilir belkide ömrünüzde ilk defa yazacağınız bir mektupta saklıdır en güzel hediyeniz. Ya da bir gitar ezgisinde. Bahar kokulu bir çiçekte, bir dal parçasında ellerinin sıcaklığında yar' e sunulan.

Yıllar yılı hayatta kimler gelir kimler gider oysa her 14 şubatta tatlı bir telaş başlar. Bense sorarım neden yaşanan bir yıl değilde anlık tatlı telaşlarda yaşanır. Bugün ne hediye ne çiçek alın sevdiğinize. Onu alıp kırlara çıkın. İçinizdeki tüm sevgilerle. Uzaklardan kalan sevgiliye sıcacık bir mail yada mektup atın yürekten tane tane dökülen sözcüklerden. Aşk adına aşkı yaşayın tüm sıcak anlarınızla.

Her dem sıcak demli bir çayda aldığımız bir yudum, bazen sevgi olur bazen aşk. Bazende ellerinden gelen sıcak dokunuş. Hiç bir şey yarin yanağından daha tatlı bir hediye değildir oysa. Boşuna telaş etmeyin.

Verin kendinizi sevdiğinize onun ruhuna girin teklifsiz. Sevmediğiniz tüm zamanların acısını alırcasına sevin bu gün aşkla bağlandığınız sevgiliye. Derinlerde gelemeyen sevgiyi, hiç bir hediye telafi edemez.

 
Toplam blog
: 144
: 2687
Kayıt tarihi
: 01.07.06
 
 

Ziraat mühendisi ve iktisatçıyım. yatırım danışmanlığı ve kişisel gelişim konularında  Simurg Con..