Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '06

 
Kategori
Okullar
 

Şiddetin artması, 10 yaşın getirdikleri

Şiddetin artması, 10 yaşın getirdikleri
 

Kardeşimin paylaştıkları...

Arkadaşlar okullardaki şiddet artıyor. Çocuklarımız silaha alışıyor. Bunu durdurmak için birşey yapmalıyız. Bence Counter Strike gibi oyunların yasaklanması gerekir.

Bundan dolayı oyuncakcakçılardaki silahları almayınız ve bu yerleri belediyeye şikayet ediniz.

Bu çocuklarımı okullarındaki derslerine de önem vermeliyiz ki onlar böyle kötü alışkanlıklara yakalanmasınlar. Çünkü derslerinde kötü olan çocuk tenefüslerde kavga eder. Arkadaşlarına vurur bacaklarını kırar mırar. Bunun yüzünden velileride kavgaya tutuşabilir. Kan davası bile çıkabilir.

Bazen ögrencilerimize örnek olacak olan müdür filan ögrencilerini dövüp onlara çok güzel oluyor ve şu an haberlerde olan birkaç ögrencinin tecavüz yaptıgı için küçük büyük herkes etkileniyor. Onlarda eskiden büyük abilerinde dayak yiyip tecavüz edilmişler.

Valla kardeşim bu okullardaki şiddeti azaltmak için birşeyler yapmalıyız. Mesela okullarda kavga edene 1 ay hapis bacak kırana 3 ay öldürenede 1 yıl hapis verilse çocuklarımıza iyi bir ceza olur.

Mesela siz blogçu anneler ve babalar ogullarınıza silah gibi bir şey almayınız ki çocuklarınız bu kötü alışkanlıga bulaşmasın. Bilgisayar aldıgınızda ona güzel oyunlar alın, counter strike gibi oyunlar almayın. Hem derslerininde iyi olmasını isterseniz onun derslerinde ona yardım edin ki derslerden sogumasın. Hem sogurlarsa her şeyi kavgayla çözmeye çalışırlar. Ögretmenleride onları durduramaz. Ondan çocuklarımıza yardım edip onları bu kötü alışkanlıklardan kurtaralım. Siz de biliyorsunuz ki müdürlerimiz böyle kötü davrandıkça çocuklarımızda çevresine kötü davranır. Onlar büyüklerinden örnek alıyorlar ve öyle davranıyorlar. Bu olayları engellemek için cezalar vermeliyiz.

 
Toplam blog
: 3
: 322
Kayıt tarihi
: 25.12.06
 
 

Antalya'da ikamet ediyorum. Turizmle uğraşıyorum. Ailemle yaşıyorum. Neşeli, sevecen, yaşamayı seven..