Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '13

 
Kategori
TV Programları
 

Sıra dışı dizimiz Beni Öyle Sev'de, yalan rüzgarları

Sıra dışı dizimiz Beni Öyle Sev'de, yalan rüzgarları
 

Beni Böyle Sev dizisinin 14.ü bölümde yalan rüzgarları esti. Ortalık iyiden iyiye karıştı.

Ömer ve Ayşem geçen bölüm, Reha Beyin oğluna nispet olsun diye tutup, Nezih’i yerleştiği eve, Nezih benim evim deyip, kiralık ev bulamayan Ayşem ve Ömer’i de alır. Akçaabat’tan İstanbul’a gelen Nail bey ve kardeşi de aynı eve yerleşir. Ömer’in babası Reha bey aniden eve gelip, Ayşem’in babası ve amcasını evde görünce çığlına döner. Aralarında tartışma başlar. Ömer, Nezih ve Haluk bey de gelir. Olaya müdahil olurlar. Nail bey valizlerini alıp, evi terk eder. Kızının yalanlarına çok üzülür.  Damadı Ömer’i de bir türlü af edemez. Ömer de Nezih’i af etmez ve suçlar.

Seda geçen bölüm ablası İnci Hanımın hoca ile Amerika’ya gitmesiyle iyice yalnız kalır. Karşısına çıkan motorsikletli gizemli genç Taner ile istemeyerek de olsa arkadaşlık kurar. Taner de Seda gibi yalnızdır. Kalabalıktan sıkılır. Şehirden uzak kalmak ister, huzur arar. Seda’yı İstanbul dışına yazlık evlerine götür. Yiyecek almak için markete gider. Bir saat gelmeyince Seda evde tek başına korku filmlerini andırcasına korkular yaşar. Ömer’i arar.  Açmayınca Nezih’i arar. Başına geleni anlatıp, Nezihi çağırır. Arkasından Ömer gelir. Nezih ile eve dönen Taner’i dinlemeden saldırır. Yumruklaşırlar. Seda’yı alıp çıkarlar. Seda’yı evine yatırıp, aralarında sabaha kadar dostluklarını tartışırlar. Nezih tamamen iyi niyetinin kurbanı olduğunu söyleyip, Ömer’i zor da olsa kendisini, af ettirir.

Sabah, Ömer ile Ayşem babasından özür dileyeceklerdir. Önce Nezih, Ömer ve Ayşem bir daha pembe de olsa birbirlerine yalan söyleme hususunda anlaşırlar.

Sonra, Baba köfteci Nail usta kızı ve damadı ile bir araya gelir. Özür dilerler. Damat Ömer’in kayınpederine, baba, hatta babacığım demesi Ayşem’i çok sevindirir ve duygulandırır. Babasından özür dilerler. Baba Nail Beyin yalan üzerine nasihatleri çok anlamlıdır. Pembe, sarı yalanlarda olsa bir daha yalan söylememe konusunda söz veriler. Burada filmin seyirciye ders verici olması çok önemli. Senaristleri Hakan Haksun ve Müjdan Kayseri’ e teşekkürler.

Nezih, arabasının ve evin anahtarlarını Reha Beye iade eder. Artık Ömer’i oğlu olarak görmeyenin de, oğlu olamayacağını söyler ve rahatlar.

Yalan zinciri devam eder. Safiye, Nadide Hanımdan aldığı parayı Ömer’e verdiğini söyler, bu konuda annesine parayı aldığını ve bir yalan daha söylemesini ister. Yoksa yeni dükkanın başına yıkacaklarını söyler. Ömer bir yalanın daha ortasında kalır.

TRT 1’ in bu güzel dizisi, reytinglerde pek üst sıralarda olmasa da, seyirci iğlisini devam ettiriyor. Müziklerini Günay Uysal’ın yaptığı dizimizde, Orhan Babanın ezgileri o kadar duygusal ki, insanın içini acıtıyor.

Dizimizin yardımcı oyuncuları, Güven Kıraç (Köfteci Nail Usta), Mert Turak (Nezih), Erdem Akakçe (Haluk), Banu Biricik (Seda), burcu Altın (Reyhan) ve Bala Atabek (Fahriye) hepside bana göre çok başarılı, ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Keyifle izlediğim bir dizi Beni Böyle Sev.

Bütün sevgili ve eşlerin birbirlerine böyle sevmesi dileklerimle…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..