Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '09

 
Kategori
Haber
 

Siz de evde füze başlığı yapabilir, karun gibi zengin olabilirsiniz. Enselenmemek şartıyla! ...

Siz de evde füze başlığı yapabilir, karun gibi zengin olabilirsiniz. Enselenmemek şartıyla! ...
 

Resim: Mynet


Mynet’ te yer alan son dakika haberine göre, işyerinde füze başlığı yapıp evde gözü gibi bakan ve köşeyi dönmeye ramak kala enselenen, eski bir milletvekilinin akrabası olan, E.M gözaltına alınmış.

Haber: Bahçelievler'de düzenlenen operasyonda İran'a götürülmek istenen füze başlığı hammaddesi ele geçirildi, diye başlıyordu…

En son ünlü katil Cem Gariboğlunun yakalanmasıyla gündeme gelen Bahçelievler’ de neler oluyor dememek elde değil.

İstanbul'da ele geçirilen korkunç madde Bahçelievlerde bir işyerine düzenlenen baskında, zenginleştirilmiş alüminyum ele geçirildi.

Bu maddenin, füze yapımı ve nükleer enerji santrallerinde kullandığı öğrenildi. Operasyonda eski bir milletvekilinin akrabası iş adamı E.M. gözaltına alındı.

Füze yapımı ve nükler enerji araştırmalarında kullanılan zenginleştirilmiş alüminyum, hiç kimsenin tahmin bile etmeyeceği bir yerde ortaya çıktı. Alınan bir ihbarı değerlendiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zenginleştirilmiş alüminyumun Türkiye'ye getirildiği bilgisine ulaştı. Türkiye'de ticaret şirketi bulunan E.M isimli kişinin getirdiği maddeyi Bahçelievler'deki evinde sakladığı belirlendi, denilen haberin ara başlığı şöyle devam ediyordu.

ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ALÜMİNYUMUN DEĞERİ 86 MİLYON EURO'YMUŞ

Gözaltına alınarak ifadesi alınan E.M'nin polise çarpıcı ifadeler verdiği öğrenildi. Alüminyumu Rusya'dan kaçak yollarla Türkiye'ye getirdiği öğrenilen E.M'nin elindeki malları İran'a satmayı planladığı ortaya çıktı. Zenginleştirilmiş alüminyumun gramının 1750 Euro olduğunu söyleyen E.M'nin, İran'da müşteri arayışına girdiği öğrenildi.

Satış için önce Dubai'deki zengin Araplarla irtibata geçen E.M'nin olumlu sonuç alamayınca İran'a yöneldiğini, görüşmeler sırasında ölüm tehditleri aldığını söylediği öğrenildi. Saf alüminyumu Rusya'dan birer kiloluk parçalar halinde getirildiği tespit edildi, diye de devam ediyordu.

İnsan böylesi haberleri duydukça, nelerle, kimlerle içice yaşıyoruz da haberimiz yok diyor.

Haberden sonra dedim ki; biz de mi alüminyum işine girsek ne? Keşke eski alüminyum tencereleri atmasaydık da, bu iş için kullansaydık! … İyi para varmış ha bu işte… Bir an önce eski alüminyum tencere toplama işine girmeli bari... Belki para eder, belki dünyanın en zengin kadınlarından biri olarak ölebilirim.

Her neyse… Ben bilmediğim konularda fazla konuşmayayım ben ve sizi haberin linki ile baş başa bırakayım. Saygılar

http://haber.mynet.com/detay/yasam/bahcelievlerde-fuze-operasyonu/479764

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..