Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '08

 
Kategori
Futbol
 

Sonuçta yine biz....

Sonuçta yine biz....
 

Fenerbahçe stat , tesis, ekonomik, Avrupada oynadığı iyi futbol( Türk takımları arasında) , Türkiyede her sene şampiyonluğa favori çıkmasıyla, yıllardır getirdiği dünya yıldızlarıyla Türkiyenin en iyi takımı, klübüdür.

Bu bağlamda bakarsak eğer pazar akşamı Fenerbahçe yenilse bile bir şey kaybetmez. Kazansa ‘’normal bir sonuç’’ olarak kabül edilir; çünkü Beşiktaşa , Galatasaraya ve Trabzonspora yıllardır kaybetmiyor.

Kaybetsek ne olacak?. Eleştirilecek kişiler olacak. Her gün spor yazarlarından eleştiri alacak. Daha sonra gelecek senenin transferleri yapılacak. Belki bir dünya yıldızı daha alınacak. Gelecek yıldız çok konuşulacak. Özellikleri masaya yatıralacak ve gelecek seneden dersler alınacak.

Bu olayları daha da arttırabiliriz. Ortada bir gerçek var. Giriş pargrafında ''her sene şampiyonluğa favori çıkmasıyla’’ ilgili bir cümle kurdum. Bu noktaya gelmek çok önemli. Doksanlı yıllarda her sene transfer şampiyonu olan Fenerbahçe, transferdeki o şaşalı başarılarını lige yansıtamıyor ve her sene hüsran yaşıyordu. Her başkan bir önceki yönetimi suçluyor, herkes birbirine laf atıyor. Şimdi galatasarayda olduğu gibi yıldız olmayan oyuncuları yıldız diye yedirip bizim gönlümüzü alıyorlardı. Hiç unutmuyorum fenerbahçe bir keresinde Altayspordan toprak diye bir futbolcu aldı. Bu oyuncu kendi çapında iyi, başarılı olabilir;ama asla 4 büyüklerde oynayacak bir futbolcu değildi.

Şimdi oralardan gelip, her sene bir yıldız sözü tutup, o yıldızı alan başkana sahip olmamız ne kadar güzel bir şey.

İşin en güzel yanı her branşta Fenerbahçe şampiyonluğun favorsidir. İlerleyen yıllarda da avrupada yine yüzümüzü güldürecek tek takım Fenerbahçe olduğu gerçeğini bir kenera koyarsak , yeni nesilin de Fenerbahçeli olduğunu tahmin etmemiz zor olmaz.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..