Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Sony digital fotoğraf makinesi sizi bekliyor.

Sony digital fotoğraf makinesi sizi bekliyor.
 

Ülker 65. yılını, tüketicisi için yarattığı ''Mutlu Anlar''la kutluyor.

Ülker'in 65 yıldır tüketicisi için yarattığı ''mutlu anlar''ı konu alan ''Ülker'le mutlu anlar'' fotoğraf yarışması Ülker'in, ''Resmi Hayran Sayfası'' üzerinde başladı.

Herkesin Ülker'le mutlu bir anı vardır.

Kampanya öncesinde ''Ülker'' markasınını insanlarda neleri çağrıştırdığına dair geniş bir araştırma yaptıklarını kaydeden Yıldız Holding Pazarlama Başkanı Ahad Afridi, ''Gördük ki çocuk, genç, yaşlı, çalışan, öğrenci, işadamı, ev kadını gibi hangi yaş ve cinsiyetten olursa olsun, insanların Ülker ürünlerinin en az bir tanesine dair mutlu bir anısı var. Bu “mutlu anlar ve anılar” sohbetlere konu oluyor. İnsanlar, çocukluklarında Ülker Çokomel kağıtlarını nasıl düzeltip defterlerinin arasında biriktirdiklerini ya da meşhur Ülker tüplü Çokokrem’in son damlasını ziyan etmemek için nasıl uğraştıklarını birbirlerine anlatıyor. Yani Ülker, insanları aynı sıcak duyguda, aynı mutlulukta, aynı keyifte, aynı paylaşma duygusunda birleştiriyor. Biz de kampanyamızı bu güçlü marka gerçeğinin üzerine kurguladık” dedi.

Yarışmaya katılım.

Yarışmacılar; Ülker’in www.facebook.com/ulker adresinde yer alan resmi hayran sayfasına Ülker’li mutlu an fotoğraflarını yükleyerek kampanyaya katılabiliyorlar.

Ödüller.

Yarışmada en fazla puan alan ilk 4 fotoğraf sahibi katılımcı ve kazanan 4 ayrı fotoğrafa en fazla oy ile destek veren 1. kişilerden oluşan 4 kişi, 1'er adet Sony Fotoğraf Makinesi ödülü kazanacak. Ayrıca; Yarışmada en fazla puan alan ilk 4'den sonraki 15 fotoğraf sahibi katılımcı ve kazanan 15 ayrı fotoğrafa en fazla oy ile destek veren 1. kişilerden oluşan 15 kişi Ülker'den hediye kutusu ödülü kazanacaktır.

 
Toplam blog
: 26
: 834
Kayıt tarihi
: 01.10.08
 
 

Facebook'un onayladığı ilk ve tek türk ajansı Promoqube'de  Topluluk Yöneticisi olarak çalışmak..