Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Suçlu ilan edildi: erkek dergileri

Suçlu ilan edildi: erkek dergileri
 

Bir toplumda sapıklık, ahlaksızlık varsa bunun suçlusu hemen kendimiz dışında aranır. Başkalarıdır suçlu, kendimiz ise bembeyaz yürekli saf yaratık rolünü oynarız. Bazen inandırırız kendimizi bile bu role… Bir kelimeden, heykelden, resimden korkulduğu kadar korkulmaz hiçbir şeyden… O kelimeler kılıçtan keskin, mermiden öldürücüdür. Vurdu mu deler geçer kendi yaptığımız ahlak duvarlarından. Şehvet ve cinselliğin, bu ahlak duvarının ötesinde bulunduğunu ve kendimizi bundan soyutlamayı başardığımızı sanıp avuturuz kendimizi. Oysa şehvet kendi içimizde kök salmıştır. İstesek bile gönderemeyiz onu bir yere…

İlan ettiğimiz suçlulardan biri de erkek dergileridir. İhmal ederiz topluma sağladıkları faydaları… Genç erkeklere seks hakkında verdikleri bilgileri görmezden geliriz. Fizyolojik ihtiyaçlarını bastırma ihtiyacı duyan erkeklerin sığındıkları masum dergileri günah keçisi ilan etmekte gecikmeyiz. Diğer yandan ise babalar, oğullarını pisliğin kol gezdiği malum evlere kendi elleriyle götürür. Hastalığın, iğrençliğin kol gezdiği, kaderin kurbanı olan zavallı kadınların etlerini pazarladıkları evlere götürmekte bir sakınca yoktur, ama bu dergileri almak suçtur. Bu dergileri basmak, bu dergilere poz vermek tek yönlü cehennem bileti almakla eş değerdedir.

İngilizler “İstatistikler yalan söylemez” der. En çok malum ev, cinselliğin en çok bastırıldığı yerlerde bulunarak paraya para dememektedir. O halde cinsellik neden bastırılsın? Seks üzeri örtülen bir tabu olarak neden kalsın? Neden liselerde seks dersi verilmesin? Cinsel öğütler veren; erkeklere eşlerini memnun etme yollarını öğreten erkek dergileri gerçekten suçlu mu?

Gençler elbet bir gün evlenecekler ve evlilik yapbozunun en önemli parçalarından biri de seks. Birbirlerini cinsel açıdan anlayamamış çiftler mutlu evlilik geçirebilirler mi? Cinselliğin olmadığı platonik aşkların devri çoktan geçti. Artık şehvet ve romantizmin bir arada yaşadığı modern devirdeyiz. Fizyolojik ihtiyaçları bastırarak stresin karanlık kollarına sürüklenmenin zamanı değil.

Evliyken eşini aldatanlar, malum evleri açanlar, o evlerde çalışarak ruhlarını kirletenler masum iken erkek dergileri mi suçlu?

İyi ki varsınız dergiler. İyi ki erkeklere öğretiyorsunuz bazı şeyleri…


Resim: milliyet galeri Playboy’a kapak olan ünlüler no:6

 
Toplam blog
: 28
: 3592
Kayıt tarihi
: 12.08.07
 
 

Yaşadım özgür olduğumu düşünerek... Zincirlerimi görmeyerek... Düşlerim kaldı yadigar... Bir de sevd..