Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '07

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Sülüklügöl

Sülüklügöl
 

Eğer siz de doğa gezilerinden hoşlanıyorsanız ve hala gitmediyseniz size sülüklügöl'ü görmenizi öneririm. Tam bir doğa harikası olan mekan Bolu-Sakarya sınırında olup Bolu'ya bağlıdır.

Eğer İstanbul'dan geliyorsanız otobandan Akyazı gişelerinden çıkıp kuzuluk yönüne doğru gidin (dilerseniz Akyazı'ya da uğrayabilirsiniz ama bu yolu uzatmak anlamına gelir). Dokurcun'a kadar gidin , Dokurcun'dan sülüklügöle giden yola sapın yaklaşık 10 km. sonra oradasınız.

Eğer uygun aracınız varsa yani jipiniz sülüklügöle sonbaharda hatta kış aylarında gitmenizi öneririm. Yaz aylarında çok güzel olan göl sonbahar ve kış mevsiminde ayrı bir güzel oluyor.

Üşenmiyorsanız ve vaktiniz varsa patika yolu kullanarak gölün yukarısında bulunan yaylaya çıkıp bir dolaşmanızı tavsiye ederim. Yukarıdan gölü kuşbakışı olarak izleyebilirsiniz.

Eğer aracınız yoksa çeşitli turlar sülüklügöle günübirlik geziler düzenliyor .Gerçi bu tür turlarda vakit dar olduğu için pek tavsiye etmem.

Bunların dışında eğer vaktiniz bolsa burada bir gece çadır kurup konaklamanızı tavsiye ederim. Eğer sevdiğiniz insanlarla beraberseniz oldukça keyif alırsınız.
Fethi amcanın ölmesinden beri bekçisi yok , bu nedenler bulunduğunuz sürece lütfen bu doğa harikasını kirletmemeye gayret edin. İyi eğlenceler
Sevgilerimle

 
Toplam blog
: 11
: 2643
Kayıt tarihi
: 05.05.07
 
 

1979 Sakarya doğumluyum. Kocaeli İktisat mezunuyum. Askerliğimi tamamladım. Askerlikten sonra yurtdı..