Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '08

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Tatil arkadaşınızı nasıl alırdınız?

İnternetin bul buluştur türü sitelerinin son modası Tatil Arkadaşlığı.. Avrupa'da çok popüler olmasına karşın bizde henüz yeni yeni ayaklanıyor bu tip siteler.

Nedir durum?

Yoğun iş hayatından, monotonluktan, ondan, bundan sıkıldınız ve tatile gitmek istiyorsunuz. Normalde ya yalnız gidersiniz ya bir arkadaşla ya da ailecek. Sevgilinizle de gidebilirsiniz ki çok da keyiflidir. İşte bu siteler diyor ki; sen bırak bunları gel buradan bul birisini onunla git.

Niye?

Değişiklik olsun. Özünde güzel bir düşünce yani yeni insanlar, yeni bir ortam zaten tatillerde oluşturulan arkadaşlıklar da keyifli oluyor, tatilden sonra yürütemiyorsunuz ama ne yapalım. Tatil aşkları da ayrı bir keyiftir.

İyi de burası Türkiye, ne olur ne olmaz. Tatile gidersin beraber sonra başına bela olur. Sapmışı var, saptırılmışı var. Bir de masraf da önemli. Kimisine para batıyor olsa gerek ben hallederim diyor kimisi de kendini uyanık sanıyor olmalı ki o ödesin. Bazıları ılımlı, aramızda anlaşırız deyip geçiyor.

Tatiller metropol insanları için tek dinlenme fırsatı olarak nitelense de tatil arkadaşı dalgası bu dinlenmeyi artı strese dönüştürebilir. İşten, güçten sıkılmışsın gelmişsin tatile.

O da ne?

Yanındaki tam bir piskopat. Her şeye karışıyor, sürekli konuşuyor. Sohbeti sohbet değil, gevezelik ediyor. Bir insanı tanımanın en iyi yollarından birisi onunla seyahet etmektir. Çok da iyi tanıdın sözde arkadaşını.

Şimdi ne olacak?

Vay başıma gelenler. Tabii kimse kendini kandırmasın oradakilerin çoğunluğunun en önemli amacı seks.

Yani tatildir, arkadaştır, deniz, kum, güneş işin hikaye kısmı. One Night Stand türünün bir başka formu. One Holiday Stand. Artık tatilden sonra ne sen onu tanırsın ne o seni.

Ailecek tatillere ne dersiniz? Böyle birkaç aile toplanır giderler tatile. Çoluk, çocuk herkes bir arada. Bakın böylesi daha makbul gibi.

Swinger türü ilişkiler de böyle başlarmış aman dikkat. Bir kere geliyoruz hayata her şeyi yaşayalım diye Seray Sever'e yapışan Ali Poyrazoğlu tipi bir adam eşinize sarkarsa tatillerde hukuk işlemleri çok da hızlı işlemiyor benden hatırlatması.

Sanki normalde hızlı işliyor ya. Neyse; Bu tip ailesel geziler çiftlerin kendilerini karşılaştırmaları için idealdir. Diğer çift ya da çiftlerdeki sorunları görüp oh bende yok iyi ki deyip ego tatmini yaşamak için bire bir.

Hepsini size internet sağlıyor. Yine profiller var. Herkes doktor, mühendis yalnız dikkatli olun. Bazı yerlerde politikacılar bile var. Aman birkaç milletvekiline rastlarız belki, haber çıkar.

Şimdi, karar verdiniz tatile yeni birileriyle gideceksiniz. Nasıl seçeceğiz? Kavun değil ya bu. Artık orası size kalmış. Manavdan 2 kilo elma isteseniz bile çürükleri çıkıyor arada. E kimse de ben çürüğüm diye bağırmayacağına göre, işiniz zor. Daha Marttayız tabii yaz tatiline daha var.

Mart deyince, yılın her günü tatile hazır tipler de var. Yani tipik ev insanı. Gel desen koşa koşa gidecek türden. O yesin siz ödeyin. İnternet bize tatil arkadaşımızı da buluyor ne kadar mutluyuz? Boy boy, çeşit çeşit.Seç beğen al.

İyi tatiller efendim..

Özgün Kaplama

 
Toplam blog
: 278
: 1369
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Küçük bir kız çocuğu masumiyetidir yazmak, her satırı her cümleyi her kelimeyi tekrar tekrar gözden ..