Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '16

 
Kategori
Güncel
 

Terör Maşaları; Sözde Müslümanlar

Terör Maşaları; Sözde Müslümanlar
 

Müslümandan Terörist Neden Olmaz?
 
Kimya ve otomobil sanayisi dünyada Almanların elindedir. Patlayıcı teknolojisi İtalyan, Rus, İsveç, Norveç, Fransa, Çin, Kuzey Kore ve tabi ki Amerikalıların tekelindedir. Bu yaklaşık en az elli altmış yıldır bu şekilde. İngilizleri unutmak ne mümkün. Sanayileşmenin kitabını yazan, standartları koyanlar, alkışlanacak başarı dolu bir geçmişe sahip ülke.
 
Yani üst düzey bir patlayıcıyı bulmak sıradan vatandaşlar için oldukça zordur. Silah sanayicilerini ikna edip, yeterli patlayıcıyı bulmak o kadar da kolay değilse, diyelim ki bulundu. Ateşleyiciler sektörü, taşıma sektörü bir şekilde mikroçip teknolojisini elinde tutan ABD’nin elindedir. Japonya ve Almanya 2. Dünya Savaşından sonra ABD’ye teslim olmuş ülkelerdir. Daha çok yakın zamana kadar sadece polis teşkilatı olan her iki ülke de ABD askeri üstleri tarafından kontrol edilmektedir. Bir ülkenin gerçek bir ülke olabilmesi için kuvvet kullanma erkine sahip olması, bu kuvvetin de milli ordu ile yerine getirilebileceği sır değildir. İkiz kuleleri bombalayan sözde teröristlerin Almanya’da yetişmesi, Almanya’nın ordusunun olmaması, Almanya’da ABD askeri üstlerinin olması bir anlamda teröristlerin dahi ABD tarafından eğitildiğine dair birçok yazar kütüphaneler dolusu kitaplar yazmıştır. Sonuçta ABD istediğini almış Irak’ı işgal etmiş, üç milyondan fazla insan ölmüş, ülkeye demokrasi gelmiş, yüz binlerce kadın tecavüze uğramış, büyük bir kısmı kadın satıcılarının eline düşmüş, sağ kalanlara bir anda İŞİD adında bir terör örgütü musallat olmuştur. Teröristlerde yüzlerini alenen gösterme devri bitmiş, tıpkı Büyük Selçuklu veziri Nizamülmülk’ü katleden suikastçılar gibi peçeli bir hale bürünmüşlerdir.
 
Teknolojinin geldiği aşamalardan habersiz olanlar inanabilirler ancak teknolojiden haberdar olan herkes şuna inanmalıdır ki, teknolojiye erişme imkânı olanlar dünyadaki her şeyin izini sürebilme imkânına sahiptir. Hatta bodrum katlarda, mağaralarda saklanan insanları adetlerini görüntüleme imkânına sahip teknolojiler ile son derece cahil teröristlerin Kalaşnikof silahtan başka ellerinde bir şey yoktur. Mermi bitince bir balta kadar dahi etkisi yoktur. Mermiyi veren, bomba malzemelerini satan temin eden, diğer teknolojilere sahip olan herkes aslında tüm dünyada bir avuç insandır. Yani bomba imal etmek, domates imal etmeye benzemez. Kaldı ki günümüzde, öyle kafanıza göre domates bile ürettirmiyorlar.
 
Teknolojilere sahip olanlar diğerlerini kontrol eder. İslam ülkelerinde teknoloji olmadığına göre, ilgili ülkeler tarafından üreticiler ürün tedarik ettiği sürece belki piyon olabilirler ancak gerçek bir Müslüman asla masumlara saldırmaz. Asla silahsız insanlara saldırmaz, saldıramaz. O halde Müslüman’ım diyen ve öldürmeyi prensip haline getirmişler, düpedüz katildir. Ancak patron, suçsuz, silahı üreten suçsuz, nifakı üreten suçsuz. İnsan beyninin alıcılarını bozanlar masumdur. Hâlbuki gerçek suçlu asıl büyük menfaati sağlayanlardır. Diğer ayaktakımı sadece piyon veya maşa olabilir. Bu mafya babasının suçsuz gösterip sadece tetikçiyi yargılamaya benzer. Belki de tetikçinin evladı babada rehine.
 
Mafya babasını iş adamı gibi karşılayıp, azmettirdiği tetikçiye suçu yüklemek, dağı görmeyip tavşanı avlamak, mikrop ortamını çözmeyip pirelerle uğraşmak, gerçekte sorunu çözmüyor. Çözmedi.
 
 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..