Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '18

 
Kategori
Dünya
 

Terör'ün "Sarı Yelekli"si ve "Sarı Etekli"si!

Terör'ün "Sarı Yelekli"si ve "Sarı Etekli"si!
 

Yaşadığımız zamana uzay çağı, dijital çağ, internet çağı gibi isimler verildi...Ancak, böyle giderse, terör çağı demek daha uygun olacak.

İkinci Dünya Savaşından sonra oluşan dünya düzeninin kodamanları, uzun süre "soğuk savaş" yürüttükten sonra, sıcak savaşı terör örgütleri üzerinden yürütmeye başladılar.

Başta ABD olmak üzere, İkinci Dünya Savaşının taraflarının hemen hepsi kendi "terör örgütü"nü besleyerek dünya üzerinde siyasi ve ekonomik çıkarlarını yürütme derdindeler.

Özellikle Ortadoğu coğrafyasında gerek ABD'nin gerekse daimi müttefiki İsrail'in çıkarları tamamen terör örgütlerine taşere edilmiş durumuda.

Daha önce yazmıştım; İslam coğrafyasında terör örgütleri faaliyet gösterdikçe İsrail tarihinin en rahat ve güvenli zamanlarını yaşıyor...

Ne var ki, terörle iş tutmanın bedeli de var. İtle çuvala girmek gibi bir bedel bu...Terörü besleyenler gün geliyor, besledikleri yılan tarafından ısırılmaktan kurtulamıyor.

Çünkü, terörist ancak terör yaparak rahatlar...Yani, bir terörist daima teröristtir.

Türkiye ve öteki İslam ülkelerinde kullandıkları teröristlerini ülkelerinde besleyen Avrupalılar, besledikleri teröristler tarafından vurulmaya başlandı bile.

Türkiye Cumhurbaşkanı'nın defalarca uyardığı, iş tuttuğunuz terör gün gelir sizi vurur,  durumu bugün gerçek oluyor Avrupada...

Fransa bunun en canlı örneği...Sarı Yelekliler olarak bilinen anarşi grubu'nun en ön saflarında Türkiye için besledikleri teröristler yer alıyor.

Bunlar, aslında Ortadoğu sahasındaki "Sarı Etekli"lerden başkası değil.

Neden böyle söylüyorum:

Türkiye, ABD ve müttefiklerinin terörize ettiği bölgeyi temizlerken, Türk askerinden kaçan teröristler, tanınmamak için kadın kılığına girmişti.

Eli kanlı katillerin, canlarını kurtarmak için kadınlar gibi etek giydikleri görüntüler basına yansımıştı.

Eğer, Türkiye'de sınırlarını korumak için güçlü ve kararlı bir irade olmasaydı, Allah korusun, bugün belki de terör üzerinden emperyalist planları hayata geçmiş olacaktı.

Ancak Türkiyenin kararlılığı, "Sarı Yelekli" teröristleri, Sarı Etek giymeye mahkum edecek bir güç ortaya koymuş ve bunların çoğunu sınırlarından püskürtmüştür.

Bu mücadele henüz bitmedi elbette...Amerika, YPG-PKK'ye TIRlar dolusu silah göndermeye devam ediyor...İhtiyaç halinde uydurulmuş DAEŞ terörünün yeniden sahne alması muhtemel.

Ne olursa olsun, Türkiye, tarihi hinterlandı olan bölgeyi "Sarı Etekli" lerden tamamen temizleyip ıslah edecektir...Bölgenin ve dünyanın huzuru buna bağlıdır.

Bu teröristleri besleyenlerin, yakın bir gelecekte "bizi de bunlardan kurtarın" diye ayağımıza gelmeleri de hiç şaşırtıcı olmayacaktır!

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..