Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '06

 
Kategori
Kitap
 

Titremeleriniz en çabuk nasıl geçiyor?

Titremeleriniz en çabuk nasıl geçiyor?
 

Titriyordun.
İki battaniye koydum üzerine.
En kalın iki çorabını giydirdim.
Geçmedi.
“Yanıma gel!”, dedin.
Sana iliştim.
Ayaklarını ayaklarıma dokundurdun.
Seni sarmamı, ellerini avuçlarıma almamı istedin...

Titremeleriniz nasıl geçiyor en çabuk? İki battaniye, bir çift çorap, sıcak su torbası ve ısıtıcıyla mı? En çabuk çözüm: İLİŞMEK.

Hakan Akdoğan, “İLİŞMEK” isimli Doğan Kitap tarafından 2005 Ekim ayında yayımlanan bu kitabında ilişkilere dokunmuş, sorgulamış, altını üstüne getirmiş. Kitabı okurken tüm hayatınızdan ve en çok da kendinizden izler bulacaksınız. Satırların altını çizmeden diğer satırı okumaya geçemeyeceksiniz. SUNUŞ bölümünü okuduğunuzda yazdıklarında ne kadar haklı olduğunu anlayacak ve yazarı tanımış olacaksınız.

İlişkinin pek çok anlam içerdiğini biliyor musunuz? Eğer cevabınız “evet”se yanıldınız. Kitabı okuduktan sonra cevabınızı tekrar düşünün.

“Bir kadın ve bir erkek”, romana başladığınızda sizi çoktan içlerine almış olduklarını fark edeceksiniz. Yoksa bu ilişki size yabancı gelmiyor mu?

Bazen karşınızdaki ile konuştukça uzaklaşırsınız. Kim olduğu önemli değildir konuştuğunuzun. Söylediğiniz cümleler kulağınıza geldiğinde, aslında yavaş yavaş kelimelerin azaldığını fark edersiniz. Anlatmak istediğiniz düşünceniz sizden uzaklaşmıştır. İşte bu artık ilişkinin sonuna yaklaşmış olduğunuzun sinyalidir.

Yoksa siz fark etmeden bir ihanetin temelleri mi atılmıştır? Belki de sandığınız gibi masum bir aşık değilsiniz? Aşkınız bir hastalığa dönüşmek üzere.

Hakan AKDOĞAN, 1998 yılında Nü Peride isimli romanıyla Yunus Nadi Roman Ödülü’nü almış olup, ikinci romanı Gölge Yaşatan 2001 yılında yayınlanmıştır. Bu iki romanı da çok büyük tat alarak okuyacağınızdan eminim.

 
Toplam blog
: 45
: 2610
Kayıt tarihi
: 22.06.06
 
 

Uzun yıllar insan kaynaklarında Ekonomist olarak çalistim. Bir sure Yaratici Yazarlik atölyesine dev..