Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Tribünden Metalist maçı

Tribünden Metalist maçı
 

Galatasaray- Metalist


Maç öncesi herşey hazırdı. Bu soğukta Sami Yen yine kıpkırmızı cehennem gibiydi. Maç öncesi tüm futbolcular tek tek tribünlere çağırıldı ama biri dışında. Hafta içi verdiği demeçte devre arasında fırsat olursa Avrupaya gitmek isterim diyen Servet Galatasaray taraftarından tepki almayı hakketmişti. Tabiki Servet gitmek isteyebilir, o bir profesyonel nasil Fenerbahçeden ayrılıp Galatasaray'a gelmişse burdanda başka takıma gidebilir. Ama buu söylemeninde bir yolu yordamı olmalı. Hafta içi bu demeç sonrasına bugünkü mükemmel hatasıda eklenince! Söylenecek tek şey kalıyor. Yolun açık olsun Servet, sana yeni takiminda başarılar. Almanyada sevgilisi olan Servet'in nereye gideceüini kestirmek pekde zor bir iş olmamalı.

Skibbe takımı oynaması gibi oynattı. İlk yarı kontolü eline alan Galatasaray ikinci yarı daha çok atak yapmaya hatta bu ataklarını organize bir şekilde geliştirmeye başlamıştıki. Servet'in gereksiz hareketi yetmezmiş gibi birde De Sanctis topa çıkarken ayağı kaydı ve düşerek pozisyonunu kaybetti.

Galatasaray ne yapıyor, nereye gidiyor hiç anlamış değilim. İki maç kazandıktan sonra anlamsız bir şekilde bir sonra ki maçı ne olursa olsun kaybediyor. Dikkat edin kötü top oynuyor demiyorum. Bu maçtada Galatasaray oynayama çalıştı fakat herzaman herşey istendiği gibi olamayabiliyor. Galatasaray'ın bu çift sayılı ardışık malubiyetlere bir an önce son verip, seri galibiyetlere başlaması lazım.

Gelelim Galatasaray'ın üç kulvarda ki son durumuna. Galatasaray ne Süper Lig'de, ne UEFA'da, ne de Fortis kupasında ne iyi nede kötü bir konumda. Ama bir anda bu tablo tersine dönüp herşey tepe taklak olabilir. Bu yüzden takım olarak tek yumruk olup bir an önce toparlanmalı.

Metalist maçınca Hakem herkesi çileden çıkarttı sertliğe çok ciddi bir biçimde pirim verdi. Bu hafta bir araştırma yaptım ve bu Hakem'in yönettiği maçlarda hiç bir Ukrayna takımı maç kaybetmemiş (taraflı olduğunu değil ama ukrayna tipi sert oynayan takımlara daha uygun bir hakem olduğunu söylemek istiyorum). Metalist Beşiktaştan sonra Galatasarayıda yenerek büyük bir başarı elde etmiştir.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 42
: 2128
Kayıt tarihi
: 21.05.08
 
 

1982 Ankara doğumluyum. Üniversite eğitimimi yurtdışında tamamladıktan sonra bir süre yurtdışında..