Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '08

 
Kategori
Siyaset
 

Turancı milliyetçiler ve yurtsever sosyalistler laiklik ilkesini savunmalı mı?

Gelin bu konuyu soru cevap şeklinde irdeleyelim;

—Turancı milliyetçiler ne ister?

—Dünya Türk birliğini kurmak ve AB’nin amaçladığına benzer şekilde giderek tek devlet olmak.

—Bunun için ilk adım ne?

—Her bakımdan tam bağımsız güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti.

—Peki, YURTSEVER SOSYALİSTLER ne ister?

—Önce tam bağımsız güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti sonra da sosyalist ekonomi düzeni.

—Peki, her iki grubunda ilk hedefi olan tam bağımsız güçlü bir Türkiye’nin ilk şart ne?

—LAİKLİK ve TÜRBANA GEÇİT VERMEMEK

—Ne yani, TURANCI MİLLİYETÇİLER ve YURTSEVER SOSYALİSTLER, ATATÜRKÇÜLER GİBİ LAİKLİĞİ Mİ SAVUNURMUŞ? ANADOLU KADININ BAŞ ÖRTÜSÜYLE Mİ UĞRAŞIRMIŞ? Hiç olur mu öyle şey?

—Olmak zorunda.

—Niçin?

— Açıklamaya tersten başlayayım, Laiklik olmazsa ne olur?

—Demokrasi biter ve karşıtı egemen olur.

—O ne?

—Şeriat Düzeni.

—Peki, o nedir?

—Ruhbanların egemenliği. Allah ve Kuran adına yönetimin bir takım din adamları tarafından ele geçirilmesi ve hiç bırakılmaması. Türk insanının, özellikle kadınlarımızın İran ve Suudi Arabistan’daki gibi ikinci sınıf insan haline getirilmesi. Saçının ucu görünenlerin bile İran’daki gibi dövülmesi. (Ekteki resme bakınız) Atatürk’ün kaldırdığı Şeri mahkemelerin tekrar kurulması ve ŞERİAT HUKUKU.

—Neler içerir?

—Şunları içerir;

a)—-"Hırsızlık yapanın elini kesin (Maide(38) Hırsızlık yapan erkek ve kadının, yaptıklarına karşılık ve Allah'tan caydırıcı bir ceza olmak ellerini kesin)

b)—-“İki kadının şahitliğinin bir erkeğin şahitliğine eşdeğer sayılması (Bakara Suresi(282) Şahitliklerine güvendiğiniz iki erkeği; eğer iki erkek olmazsa, bir erkek ve iki kadını şahit tutun) ",

c)—"kadınlara mirastan erkeğin yarısı kadar pay verilmesi (Nisa Suresi(11) Allah size, çocuklarınız (ın alacağı miras) hakkında, erkeğe iki dişinin payı kadarını emreder) "

Ve hatta İrandaki gibi eşini aldatanlara RECM, taşlayarak öldürme cezası verilebilir. (Şu an elimizdeki Kuranlarda sadece sopa cezası olmasına rağmen, nasıl bir şey olduğunu öğrenmek için ekteki videoyu mutlaka seyredin)

—Peki, Tam bağımsızlık?

—Güldürme beni :-) Din devleti kurmak isteyenlerin başı, Fethullah Gülen nerede oturuyor?

—Hoca efendi Amerika’da ikamet eder ve CIA tarafından korunur. Dinler arası diyalog gibi ulvi amaçlar için çalışır. Dünyanın dört bir tarafında da İngilizce eğitim veren okulları vardır. İngiliz Kültürünün yayılmasına yaptığı hizmetlerden dolayı da sık sık ödül alır.

—Peki, ülkenin bütünlüğü, bölünmezliği?

—Türk Ulusundan olmak Anadolu’daki herhangi bir etnisiteye dahil olmak gibi görüldüğü için Federatif hatta Konfederatif Anadolu İslam Cumhuriyeti haline gelinme ihtimali yükselir. Çünkü ekonomi dışa bağımlı ve AB ve ABD’de Kürtleri devlet haline getirmek istediği için I. Dünya savaşının sonundaki SEVR anlaşmasındaki haritadaki gibi bir parçalanma olabilir.

—Şimdi zincir tamamlandı. Cevaplarından çıkan tablo şu;

LAİKLİK OLMAZSA, bırakın demokrasiyi, BAĞIMSIZ TÜRKİYE DEVLETİ OLMAZ.
Çünkü TÜRKİYE’DEKİ ŞERİATÇILAR AMERİKANCIDIR.

En muteber adamları, FETHULLAH, Amerika’da CIA koruması altında yaşar.

LAİKLİK KALKARSA TÜRKİYE’NİN, AB-ABD karşıtı antiemperyalist İRAN’A DEĞİL, AMERİKAN UŞAĞI SUUDİ ARABİSTAN’A BENZEYECEĞİ KESİNDİR.

Böyle bir sonuç TURANCI MİLLİYETÇİLER VE YURTSEVER SOSYALİSTLER tarafından KABUL EDİLEMEZ.

Demek ki tam bağımsız güçlü bir Türkiye kurmanın ilk şartı LAİKLİK ve TÜRBANA GEÇİT VERMEMEKTİR. Şimdi Anladın mı Atatürk'ün Laiklik ilkesini niçin benimseyip, Anayasaya dahil ettiğini?

O halde tam bağımsız güçlü bir Türkiye için TURANCI MİLLİYETÇİLER VE YURTSEVER SOSYALİSTLER, ATATÜRKÇÜLERLE beraber LAİKLİK İLKESİNİ SAVUNMALI ve TÜRBANA GEÇİT VERMEMELİDİR..

 
Toplam blog
: 67
: 4845
Kayıt tarihi
: 11.12.06
 
 

Ayrik otu tohumu ekip, buğday imajinasyonu yaparak, Buğday  hasatı yapabilir misiniz? Her ne ..