Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '17

 
Kategori
Değerleme
 

Ukraynalı Kızlar; "Çocuk Yapar, Çocuk Bakar, Sevişmeden Evlenmez, Geç Ayrılırlar"

Ukraynalı Kızlar; "Çocuk Yapar, Çocuk Bakar, Sevişmeden Evlenmez, Geç Ayrılırlar"
 

Ukraynalı kızlar, çocuk yapar, çocuk bakar. Hünerlidirler.


     Adına ne derseniz deyin. İster çöpçatan, ister randevu evi deyin,  ister kulüp deyin, Çinli bir öğrenci, evlendiği Ukraynalı ile bir kulüp kurdu. Ve bol bol internette haber olarak gözükerek ünlendiler.

     Bu akıllı Çin’li, kendisi gibi izdivaç yapılabilsin diye,için önayak oldu ve bir klup kurdu. Maksat, “Başkalarının da benzer evlilikler yapabilmesi.”

     Ne oluyor bu kulüpte. Üniversiteli  genç Mei Aisi, Davetler veriyor. 23 yaşındaki Ukraynalı  Daria ile birlikte, davetlilere telkinde bulunmak için kısa show’lar hazırlıyorlar.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, okyanus, açık hava ve yakın çekim

     Anlaşılan Çinli, hayatından memnun. Kız, Ukrayna’nın Kharkiv şehrinden. Başkent  Kiev’den sonra ikinci büyük şehri. Barları ve gece kulüpleri ile meşhur. Rus sınırında.

     Çinli Mei Aisi, kendi evliliği gibi, diğer Çinlilerin de mesut olması için kurduğu kulüpte, Ukraynalı kızlar bir araya geliyor. Çinlilere de uyum için, dil ve kültür eğitimi veriliyor.

     Marmaris’te bir  garson vardı. Ukraynalı bir kız sevmişti. 15 gün Marmaris’i birlikte yaşadılar. Kız döndü sonra. Uçağın başında bir ağlaş, bir ağlaş. Uçak kalktı kalkacak, çiftleri zor ayırdılardı. Kız, Ukrayna’ya döndü. Daha sonra Ardından bizim garson da gitti kızın yanına. Kızın evini buldu.  Kapısının önüne çöktü. “Sürpriz” yaparım diye çalmadı zili. Kız,  sokağa tam çıkacakken, bizim garsonu gördü. Sarıldılar. Sarmaş dolaş oldular. Sonra kız özür diledi:  Saatini  gösterip: “ Mesaime geç kalmayayım”  Deyiş o deyiş. Gidiş bu gidiş. Garson, kapıda heykel oldu sabaha kadar.  Böylesi aşklar da var. demeğe getiriyorum. Ve bu Çin’li ne kısmetli adammış diye de şaşıyorum.

     Uzun boylu, renkli gözlü, sarışın olmak, bir Çinli için sıra dışı bir güzellik. Ukraynalı kadınlar ise, Çinli erkekleri cömert, düşünceli ve şirin buluyor.

     Öteden beri Rus ve Ukraynalı kızların, Türk erkeklerince tanımı: “ Kolay sever, geç ayrılır. Veya  sevişmeden evlenmezler.

     Çocuk yapar, çocuk bakar“ En son olarak da “Bir Ukraynalı veya Rus kızı, bir başka kadın olsa dahi arada. Bunu ima etme tenezzülünde bile bulunmazlar.” Tabi burada tecrübe konuşuyor. Az mı bu konuşmalara şahit olduk. Yazdık bile.  Sitemin en çok okunanları da bunlar oldu. Ne kadar mı? (Dur bakayım, bulayım o rakamı yönetim panelimden) Evet. Tam 26 bin küsur defa okunmuş.

     Çinli’nin bu kulübünde 2016 dan beri 10 buluşma etkinliği ve 20 den fazla çiftin de izdivacına yardımcı olundu. Bu kulüplere  katılma ücreti: “40 bin lira ”

     Ukrayna’ya nasıl olsa vize yok. Bizim Marmarisli garson çok ateşli  aşıktı. Kız da öylesi. Garson belki de bu kulüp vasıtasıyle eski sevgilisini bulmuştur. Ukrayna’ya vize yok. Gidiş dönüş uçak ve her şey dahil 250 liraymış.

     Ört ki, ölem !

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, okyanus, gökyüzü, açık hava, su ve doğa

ÇİNLİ  -- UKRAYNALI PEKALA  BİR ARAYA GELEBİLİYORLAR.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

ÇOCUKLARI DA VAR. DAHA NE OLSUN

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

KULÜPLERİNDEKİ OYUNLARINDAN. BİR O KADAR ERKEK, SAHANLIKTA BEKLİYOR. KIZLAR İLAHİLERLE MERDİVENLERDEN  İNEREK ARAKADAŞI OLACAK ERKEĞİ SEÇİYOR.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar

BİRBİRLERİNİ SEVİYORLAR. İSTİYORLAR Kİ, BÜTÜN ÇİN ERKEKLERİ UKRAYNAYA AKSIN.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, okyanus, açık hava, su ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: açık hava

KHARKİV, UKRAYNANIN 2 NCİ BÜYÜK ŞEHRİ

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekan

KULÜBÜN ÜYELERİ TOPLU HALDE. (BİZDEKİ KEDİCİKLER) MİSALİ

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..