Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '09

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Ünlü modacı ve ressam Yeşim Koç, Mardin'de...

Ünlü modacı ve ressam Yeşim Koç, Mardin'de...
 

Köy çocuklarının daveti üzerine Yeşim Koç, Mardin'e gidiyor...


Sanatçı ve moda tasarımcısı Yeşim Koç, köy çocukları için Mardin'e gidiyor... Özgün yelek tasarımlarıyla moda dünyasında yer alan moda tasarımcısı ve ressam Yeşim Koç, Mardin Kızıltepe ilçesine bağlı Çıplak Köyü’nün çocukları tarafından davet edildi.

Zor şartlar altında öğrenimlerini sürdürmeye çalışan çocukların bu sevgi çağrısına karşılık veren Yeşim Koç, bu köyde çocuklarla resim yapacak, moda tasarımı ile ilgili etkinliklerde bulunacak ve sosyal sorumluluk bilinciyle bu köy çocuklarının okuması için zevkle katkıda bulunacaktır.

Daha önce Mardin’de ünlü tasarımcı Cemil İpekçi’nin katkıda bulunduğu moda tasarım okulunu ve Sabancı Vakfı tarafından oluşturulan Sakıp Sabancı Kent Müzesi’ni ve Sevil Sabancı Sanat Galerisi'ni de gezerek, çocuklar için yarar sağlayacak yeni sosyal ve sanatsal projelere öncülük etmeyi zevkli bir görev bilen ünlü Moda Tasarımcısı ressam Yeşim Koç, bu yolculuğun kendisi için çok anlamlı olduğunu belirterek, basına şunları söyledi. ‘’ Mardin’in Kızıltepe ilçesinin Çıplak Köyü’nün çocukları tarafından davet edildiğimde çok duygulandım. Bu davete yoğun programıma rağmen öncelik verdim. Yaşam rotamda daima sosyal sorumluluk projelerine maddi ve manevi olarak katkı misyonum var. Bu nedenle herkesin ilgisini bu köy çocuklarına ve okumak isteyen Anadolu’nun sessiz köşelerindeki tüm çocuklara ilginin ve sevginin yönelmesini istiyorum. Sevmek ve paylaşmak ideali olanlar için hiçbir yer uzak değildir. ‘’

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..