Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '11

 
Kategori
Astroloji
 

Uzak ülkelerle iletişim kopukluğu olabilir!

Uzak ülkelerle iletişim kopukluğu olabilir!
 

Astroloji


21-27 Kasım haftası diğer haftalara nispeten daha sakin geçebilecek bir hafta olacak. Geçen hafta olduğu gibi yine Merkür Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Yay burcunda kötü konumda olduğundan uzak ülkelerle iletişim kopukluğu, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ayrıca dindar, fanatik yada idealist insanlarla ilgili bazı haberler gündemi karıştırabilir.

Geçen hafta da Merkür Yay burcunda kötü konumdaydı ve Almanyada ortaya çıkan Dönerci cinayetlerinin perde arkası ortaya çıktı. Bu hafta da bu ve buna benzer konular konuşulabilir. Yine yay burcunun sembolize ettiği öğrenci, üniversite yada yüksek öğrenim çalışanları, din adamları, fanatik yada idealist kişiler iletişim kurarken, fikirlerini açıklarken, hizmet verirken, günlük işlerini yaparken, iş arkadaşları ve çalışanlarıyla iletişim kurarken dikkafalı, tek yönlü, kurnaz, samimiyetsiz olabileceklerinden hem çevrelerini kötü etkileyebilirler hem de kötü etki alabilirler.   

Ay Pazartesi ve Salı Terazi burcunda kötü konumda olduğundan yurt genelinde bazı hukuksal ve diplomatik konulara karşı aşırı güvensizlik ve duyarlılık oluşabilir.
Bu durumdan da en çok adaletle ve diplomasiyle uğraşan kişiler kötü etkilenecek.

Uranüs ise Pazartesi Koç burcunda kötü konumda olacağından yine asker ve polisler grup ve toplulukların içinde çıkabilecek isyan ve huzursuzlukları bastırmak zorunda
kalabilirler.

Satürn ise Pazar günü Terazi burcunda kötü konumda olacağından otorite konumundaki kişiler adalet ve diplomasiyle uğraşan kişileri koyabilecekleri yeni yasak ve
kısıtlamalarla kötü etkileyebilirler. Bu yüzden adalet ve diplomasiyle ilgili konularda korku, kaygı ve endişe oluşabilir.


Astrolojik tahminlerimiz bu haftalık da bu kadar !

Herkese bol Güneşli günler dilerim !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..