Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Var mısın, yok musun, Ahmet Çakar'la yeniden Show TV.de.

Var mısın, yok musun, Ahmet Çakar'la yeniden Show TV.de.
 

Bir zamanlar Show TV. de Acun Ilıcalı ile reyting rekorları kıran yarışma programı Var mısın, yok musun tekrar Show TV. de.

Bu kez yarışmanın sunucusu eski hakemlerimizden Ahmet Çakar’ın sunumuyla. Alınan haberlere göre Ahmet Çakar Show TV. ile el sıkışmış. Eylül ayında yayına başlayacak olan yarışma, şu günlerde dekor yapımına başlamış.

İlk olarak Kanal D.de Halit Ergenç’ in sunumuyla “Büyük Teklif” ismiyle başlamıştır. Acun Medya yapımcılığı bünyesinde, var mısın, yok musun yarışma programı 2007-2010 yılları arasında Acun Ilıcalı’ ın başarılı sunumuyla Show TV. de yayınlanmıştır. Daha sonra Fox TV. de Asuman Krause’ in sunumuyla 2011-2012 yıllarında yayınlanmıştır.

Ahmet Çakar futbol hakemliğinden sonra, futbol yorumculuğu yapmıştır. 51 yaşındaki Ahmet Çakar spor yazarlığı ve yarışma sunuculuğu da yapmıştır. Ben onun yaptığı üç-beş yarışma programını izlemiştim. Jest ve mimiklerini gayet iyi kullanan Çakar, bu yarışmayı da başarıyla götüreceğini inanıyorum.

Ahmet Çakar baba mesleğini seçmiş, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiş ve Tıp doktoru olmuştur. Hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşma yönetti. Avrupa Şampiyonası’nda üst düzey maç yönetmiş iki Türk hakeminden biridir. 1997’de hakemlik görevini bırakmıştır.

Bu eski yarışma programı, Ahmet Çakar’ın sunumuyla reyting sağlar mı? Bana göre sağlar. Ahmet Çakar kendine özgü esprileriyle bu programa renk katacağını inanıyorum. Zaten yarışmalara ilgi her zaman var. 24 Yarışmacı bulmak kolay. Yarışmak için herkes sıraya girecektir. Acun Ilıcalı gibi programa ünlü konuklar çağırılarsa bu iş olur ve tutar diyorum.

Siz de yarışmaya ,Var mısınız, Yok musunuz. Bol şanslar.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..