Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Vatanım Sensin ile Ver Elini Aşk Cephelerinde Perşembe Pazarı

Vatanım Sensin ile Ver Elini Aşk Cephelerinde Perşembe Pazarı
 

Gözler sezonun başlaması ile geçen sezonlardan dikkat çeken dizilerin yayın tarihi ve yayın günlerine çevrildi. Kanal D ekranlarının reyting makinesi Vatanım Sensin dizisinin sevenleri gözlerini Perşembe gecesine dikti bekliyor. Kanal için bu yaz yayına giren Ver Elini Aşk dizisinin reytingleri ile tatminkardı. Şimdi bir gün iki dizi arasında nasıl paylaştırılmalıydı?

Ver Elini Aşk dizisi bildiğim kadarı ile 39 bölüm anlaşması ile göz göre göre Perşembe yayınını kabul etmişti. Perşembe gecesinin “Asıl Sahibi” olarak bilinen Vatanım Sensin dizisinin gecesinde yayına girmek onlar için ilk etapta çok da kötü değildi.

Ama neye ve kime göre?

Vatanım Sensin dizisinin yeni yayın dönemine epeyce olması Ver Elini Aşk dizi için iyiydi, kanal için reytingten kopmamak için güzeldi, Vatanım Sensin dizisi içinse yerini şimdilik koruyacak bir yapım avantajlıydı. Şimdi geldik günümüze ve olaylar değişmeye başladı. Vatanım Sensin dizisi Eylül sonunda çekimlere başladı. Fakat Vatanım Sensin dizisi tarihi dizi kategorisinde olduğu için zor ve kalabalık sahneler içeriyor. Uzun saatler ile yayına gireceği zamana hazırlanıyor.

Bu arada üç ayrı yayın tarihi için bizler yazdık, çizdik: 27 Ekim, 2 Kasım ve 9 Kasım.

Şu an 2 Kasım tarihi Vatanım Sensin dizisi için hayal oldu. Çünkü hala Kanal D diziyi “Yakında” diye tanıtmakta. Ver Elini Aşk dizisi ise Perşembe gecesi için fragman ile kanal sayfasında yerini alıyor. Yaptığım görüşmelerden sadece bir tanesi doğru tarihi verdi, o da şimdilik! 9 Kasım da Vatanım Sensin dizisi sezonun ilk bölümü ile Perşembe ekranındaki yeri alırken, Ver Elini Aşk dizisi 10.bölümle yeni gününde ve aynı saatte yayına girer. Peki, Ver Elini Aşk dizisi hangi günde yayınlanacak? Hala bazı görüşmeler yapılıyor. Haliyle yapımcı Salacak Film uygun gün için ısrar edecektir.

Kanal D kararını çabuk ve doğru vermeli!

Çünkü kanal Vatanım Sensin dizisini Perşembe gününe yerletirirken, Ver Elini Aşk dizisini de kaosun ortasına atmamalı! Şu an yatırım yaptığı diziler ile ilgili sıkıntılar yaşayan kanal, kendine reyting getiren Ver Elini Aşk dizisini mağdur etmemeli.

Bu haftayı da bekleyerek geçireceğe benziyorum. Umarım doğru kararlar alınır ve kimse mağdur olmaz.

Hayatta mağdur olmadan yaşamanız dileği ile…  

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..