Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '06

 
Kategori
Teknoloji
 

Verilerizi Sanal Anahtarla Gizleyin..!

Verilerizi Sanal Anahtarla Gizleyin..!
 

Güvenlik deyince hep aklınıza bir kilit takıp, kapısını bacasını sıkı sıkıya kapamak eylemini anlıyorsunuz? Bilgisayara şifre koymak sizi kesmiyor mu? Ya da bilgisayarınızın başından ayrılıp gittiğinde aklınız verilerinizde mi kalıyor? Bir PC'yi ortaklaşa kulanmak zorundasınız ama verilerinizin herkesin erişebileceği bir yerde olmasını istemiyor musunuz?

Desemki size bir anahtar verelim, onu USB portuna takın. Ardından ilave bir yazılım sunalım, onunla da size özel bir disk bölümü oluşturun. Bu disk bölümüne istediğiniz tüm verileri yerleştirin. Size verdiğimiz bu sanal anahtarı USB' ye takınca size özel alan görülebilir ve size erişilebilir olsun, siz anahtarı USB' den çekince "Puufff" deyip kaybolsun, yani bu alan sadece sizin erişiminize açık olsun. Büyük kolaylık ve güzel bir güvenlik mekanizması.

Şimdi güzel habere gelelim, bunu elde etmeniz mümkün, yaklaşık 40YTL' ye bu sevimli sanal anahtara sahip olabilirsiniz. Flexy Virtual Key adıyla teknolojik marketlerde ve internet üzerinden satış yapan sanal mağazalarda ürünü bulmak mümkün. USB 1.1 desteği olan ürün pek çok işletim sistemi ile uyumlu, ancak siz yine de eski bir işletim sistemine sahipseniz uyumlu olup olmadığını lütfen kontrol edin.

Güle güle kullanmanız dileğiyle...

Hoşcakalın...

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..