Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bahar aylarından birinde Ankara'da merhaba dedim yaşama. Ziraat Fakültesini bitirdikten sonra Ankara Ünv. master yaparak yaşama katılıyorum Ankara'dan. Yaşam bazen bir kuşun kanat çırpışı, bazen masmavi gökyüzü, bazen bir çocuk gülümsemesi, bazen de sımsıcasık bir bakış...! Ama en önemlisi her zaman var olacak yazılar, anı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kadınım

Hersey bir tesadufle baslamisti.! Birkac gunlugune gidilip ask kokusunu koklayip ve dusunmeden EVET kelimesinin belkide ilk kez bu sekilde kullanildigi bir an yasanmisligi.İste o EVET'in ardindan gelen mutluluktu.Ankara o KADİN icin askin baskenti oldu.ve sonrasi..hayat acimasiz..guzel.anilarla animsiyoruz.:) mekanin cennet olsun.! Guzel kahkahali cocuk..!

27 Aralık 2013 18:41
Mesela

ben seni hiç tanımamaışım MESELA.! aslında sen hiç olmamaışsın MESELA.!! ben sadece bir hayale AŞIK olmuşum MESELA.!! ve bunların hepsi hayalmiş MESELA.!!

28 Ekim 2012 21:17
Ağlatan kafe

Öncelikle Sevgiler.,Bende bir adige kızı olarak bu yazıyı okurken çok duygulandı.!! Ağlatan gafe mükemmem ötesi bir ezgi.. sizinde bunu burada bizlerle paylaşmasına mutlu oldum. Not : Yazıyı geç fark ettim :( Yüreğinize sağlık.

13 Şubat 2012 21:00
 
Toplam blog
: 7
: 479
Kayıt tarihi
: 22.09.07