Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Uzun zamandir farkli diyarlarda dolastim, bircok insan tanidim ve de anladim ki insan her yerde ayni. Amerikalisi, Cinlisi, Turku, Afrikalisi; hepimiz ayni seylere seviniyor ve uzuluyoruz. Istedim ki bu benzerligin artik hepimiz farkina varalim, dunyaya bir de disaridan, kusbakisi, Aydede'nin gozlerinden bakalim. Bu blogun hepim..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Duymayan kalmasın, AB'ne giremeyeceğiz!

Turkiye'ye satasmak Avrupali politikacilarin en sik kullandigi polemik teknigi. N'apsin kadincagiz, evindeki politikacilarin yaptiginin aynisini yapiyor :D

21 Ocak 2011 18:14
Amerikalı bir yönetici ile çalışmak

Bunda biraz insan dogasinin da etkili oldugunu dusunuyorum. Insanlar genelde "otekine" daha toleransli olup "kendinden olana" daha sert davranabiliyorlar. Amerikan is kulturunun cok acimasiz oldugu asikar. Performans dusuklukleri genelde kovulmaya kadar varan ciddi yaptirimlarla karsilasir Amerikan sirketlerinde. Bu acimasizligin getirdigi huzursuzluktan olsa gerek yer yer bazi yoneticiler insancil davranislar gosterme geregi hissediyorlar. Benim gozlemim, her iki calisma kulturunun de (hem Turk hem Amerikan) oldukca rekabetci ve acimasiz oldugu yonunde.

21 Ocak 2011 18:12
Gençlik nasıl yetiştirilmeli?

Erdal Bey, YAzinizdaki goruslere malesef katiliyorum. Malesef diyorum, cunku urkutucu tespitler bunlar. Kendi cocuklarim ve tum cocuklar icin dilegim akl-i selim insanlar olmalari, fanatizmden uzak durmalari ve ayaklarini yere saglam basmalari.

18 Ocak 2011 17:48
 
Toplam blog
: 26
: 1889
Kayıt tarihi
: 25.12.10