Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bazen hüzünlü, bazen sinirli, çoğu zaman keyifli olmayı severim. Aşk meşk, masallarına inanmamayı, romantizm hülyalarına dalmamayı öğreneli epey zaman oldu. Üniversite yıllarımdan beri yazarım. İsterim ki yazdıklarım okuyanlarla bütünleşsin, düşündürsün.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aman da benim güzel tükürüğüm(!)

Emine Hanım, en kısa zamanda sizden bir madalya istiyorum. Tükürük mevzunu yazanlardan biride benim:)))) Kendimce diyorum ki iyi ki yazmışım, iyi ki Emine Hanım bana kızmış geri dönmüş. Hoş geldiniz, hoşluklar getirdiniz. Her ne kadar gelişim "geliş" olmasa da demişsiniz, bırakın gelişiniz "gerçekten dönüş, neşeli geliş" olsun. Güzel yazılarınızı okuyalım. Tükürük köftesine ve yanında ki şaraba de çok güldüğümü itiraf edeyim. Mutlu günler dileğimle:))

02 Aralık 2011 16:39
MB sosyal ortam mıdır, yazı ortamı mıdır?

yapılan yanlışlığa itiraz ettim. Özür dilenmesini istedim. İsterken eleştirdim. Eleştirdiğim kişi tepki göstermedi. Avukatları başladı veryansın etmeye. Hiç gecikmeden iftiralar başladı boy göstermeye. Meğerse eskiden kalma taktikleriymiş! Yazdığım yazıyı destekleyen eski üyelere hakaret ettiler. Yetmedi, eski üyelerden olan hanımın "sahte kimliğisin sen" iftiraları atıldı. Yetmedi, bir başka üyeye aynı saldırı düzenlendi. Yetmedi, iftira eden şahsiyet sahte kimlik alıp eski taktiklerini uyguladı. Oysa eski üyelerden olan hanımın sahte kimlik almaya ihtiyacı yok. Kendi adı ile söylemek istediklerini çekinmeden, yazıyor. Bahsettiğiniz gibi milliyet blog' da eleştirilere tepki gösterenlere müthiş bir saldırı söz konusu. Tekelleştirilmekle beraber, sindirme, iftira, baskı kurma, kaçırma taktikleri uygulanıyor. Meğerse bu olay eskiden beri süregelmekteymiş! Yönetimden sorunlara çare isteniyorsa bence öncelik "sindirme, kaçırma, iftira operasyonundan" başlamalı. Mutlu günler dileğimle:)

03 Temmuz 2011 22:25
Nerede eski bloglar?

En kısa zamanda, ayna hediye etmek istiyorum Ahmet Bey. Güzel şiirinizi ayna karşısında okumak eminim ki iyi gelecektir. Mutlu günler dileğimle:)

24 Haziran 2011 13:45
 
Toplam blog
: 30
: 4303
Kayıt tarihi
: 26.08.10