Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '10

 
Kategori
Bilim
 

Yaşayan fosiller evrimi reddediyor

Yaşayan fosiller evrimi reddediyor
 

Evrimin geçersiz olduğunu kesin olarak ortaya çıkaran bu fosiller,yaratıldıklarını ispatlıyor.


Yaşayan milyonlarca fosilin evrim teorisini çürüttüğünü biliyormusunuz?Yaşayan fosil'den kasıt jeolojik dönemlere ait örneklerinin fosil katmanlarında bulunduğu ve yaşayan örneklerinin günümüzde hala mevcut olmasıdır.Bu demektir ki evrimcilerin iddia ettiği gibi ara geçiş formu olarak öne sürülen canlılar aslında şu anda yaşayan canlılardır.

Bulunan her yeni fosil canlıların yaratıldıkları ilk gün ki gibi aynı olduğunu ve hiçbir evrim geçirmediklerini bizlere gösteriyor.Şimdi sizlere tavsiye edeceğim sitede milyonlarca fosili sizler de inceleyip bu gerçeğe tanık olabilirsiniz.Amber içinde adeta korunmuş olarak kalan böcekleri, karıncaları, kurbağaları, termitleri, güveleri gördükçe bu yaratlış mucizesi canlıların hiç değişmeden aynı kaldıklarına hayran kalacaksınız.

Bir itiraf:Peki ama geçit bölgelerde, yaşam koşullarının geçtiği yerlerde, neden birbirine yakın geçişsel çeşitlere raslamıyoruz?Bu güçlük; uzun süre kafamı karmakarışık etti.

Charles Darwin

Görüldüğü gibi Darwin'in kendisi de teorisine kanıt olacak herhangi bir fosile rastlayamamasına şaşmaktadır, çünkü böyle bir kanıt yoktur.

http://www.yasayanfosiller.com/ bu sitede inceleceğiniz her fosil sizlere yaratılmış olduklarını kanıtlıyor.Zevkle inceleyip arkadaşlarınıza da tavsiye edebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..