Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '11

 
Kategori
Kitap
 

Yuvaya Hoşgeldiniz / Steve Rother & Grup

Yuvaya Hoşgeldiniz / Steve Rother & Grup
 

Yuvaya Hoşgeldiniz / Steve Rother & Grup


Önceki yıllarda Lee Caroll & Kryon kitaplarını ilgiyle okumuştum.

Kanal kitaplarını ve bu kitaplar aracılığı ile insanlara verilen mesajları önemsiyorum ve ilgiyle okuyorum.

Steve Rother’in kanallık yaparak bilgileri okuyuculara ulaştırdığı bu kitapta birçok canlı celsede insanlara ulaştırılan mesajlara yer verilmiş.

Üçüncü boyuttan mezun olan insanların, beşinci boyuta nasıl uyum sağlamaları gerektiğine dair önemli bilgiler var kitapta.

Kitap dört kısımdan oluşuyor :

1. Mevcut Durum:

Biz Neredeyiz, buraya nasıl ulaştık ve buradan nereye doğru yöneldik?

2. Yeni Dünya:

Bu kısımda, yeni dünyada beşinci boyutta yaşamanın yeni nitelikleri tanımlanmaktadır.

3. Grup’a Sorulan Sorular:

Canlı celselerde Grup’a birçok konuda sorulan sorular ve Grup’un verdiği yanıtlar.

4. Buradan Nereye Gidiyoruz? :

Yeni bir realiteyi yaratırken hatırlanması gereken noktalar.

<><><><>

Grup sık sık şimdi yaşamakta olduğumuz büyük değişimlerden söz etmiş ve önümüzde neyin uzandığı ile ilgili birçok iç görü paylaşmış. Bununla beraber en dikkat çekici olan, onlar daima, gelecekte ne olacağını söylememekteler. Çünkü bizim henüz bu geleceği “yazmadığımızı” vurguluyorlar.

Kendi perspektiflerini açıklamak için çift katlı bir otobüs benzetmesini kullanmışlar.

Hepimiz kendi otobüsümüzün sürücüsüyüz. Grup’u ise otobüsün en üst katında bulunan ve önümüzdeki yolu kesintisiz bir biçimde görebilen yolcular olarak düşünmemiz istenmiş.

Onlar bizi potansiyel tehlikelere ve beklenmedik virajlara karşı uyararak bize yardımcı olabilir ama o durumlarda ne yapacağımızı ya da hangi yöne yöneleceğimizi önceden tahmin edemezler.

Hiçbir şey önceden mukadder kılınamaz. Her şey olabilir.

Grup, bizim oyun alanımıza tek bir “kural” koyduğumuzu söylüyor. Özgür seçim kuralı. Dolayısıyla onların burada söyledikleri şeyler kesin, değişmez bir kehanet olarak görülmemelidir. Bu sadece otobüsün üst katından görünen manzaradır.

Siz her zaman yaşamınızı değiştirme gücüne sahipsiniz.

<><><><>

Kitaptan alıntı, bir canlı celseden…

İnsan Melekliğe Adım Atma

Sizi bir yaşınıza götürmeyi istiyoruz. Bir bebek olarak dünyaya geldiğiniz süreden gezegeninizdeki ilk mezuniyet yılınızı kutlama döneminize... Bu, yaşamın ikinci aşamasıdır ve çok önemli bir süredir, çünkü her zaman sizinle birlikte kalacak olan dersleri bu süre içinde öğrendiniz. Bir ömürden diğerine kendinizle birlikte götüreceğiniz özellikleri ve enerji damgalarını bu süre içinde seçersiniz. Bunu her yaptığınızda enerjiniz damgalanır. Bunu her yaptığınızda bu damganın enerjisini sonsuza kadar taşırsınız. Size, Yeryüzü gezegeninde ilk yılını dokunulmadan geçiren bir insanın kısa süre sonra terk edip gittiğini, çünkü diğer insanlar tarafından dokunulmanın yaşamsal bir gereklilik olduğunu söylüyoruz. Ve artık dokunuşunuzla, Yuvanın titreşimlerinin damgasını birbirinize isteyerek vurmayı öğreniyorsunuz. Bir bebek dünyaya gelir ve çok bilge bir kişi yeni doğanın gözüne bakarak açık kalplilikle şöyle der:

“Yeryüzüne hoş geldin, bu oyunda okunacak bir elkitabı yok, hatta annen baban bile bütün yanıtları bilmiyorlar. Henüz başladığın bu oyunun sırrı, bütün cevapları içeren, kendine güvendir. Burada kalmanın keyfini çıkar, çok sayıda iyi hata yap ve asla yalnız olmadığını bil.” Bunun ardından sade ama sihirli bir kucaklama gelir.

Bizim coşkumuzu görebiliyor musunuz? Biz, sizinle uzun zamandan beri paylaşmaya çalıştığımız bir kavramı anladığınızı görürken, duyduğumuz neşeyi hissedebiliyor musunuz? Bizim yaptığımızı yapmayı öğreniyorsunuz. Çocuklarının hayatın bir veçhesinde üstatlaştığını izleyen anne- babalar gibi, sizin kendi evrimleşmenizde bir adım daha ileri gitmenizi coşkuyla izliyoruz.

Huzurunuzda olmaktan büyük onur duyuyoruz, çünkü siz gerçekten Oyun Alanının üstatlarısınız. Bu gücünüzle gururla yürüyün. Bu bilginizle gururla yürüyün ve diğer üstatlara yer açın. Yan yana her biriniz içinizde ve içsel rehberliğinizde bu gücü taşıyorsunuz. Ah, hata yaptığınızda “Bunu biliyordum. Bunu neden yaptım? Bunu kalbimde hissettiğimi biliyordum” demenizi çok seviyoruz. Ve size “Evet, hata yaptınız”, diyoruz. İnsan olmanın zor yanı, kalbinizdeki bu nazik dürtmeye güvenmeyi öğrenmektir. Unutkanlık perdelerini takma konusunda görüş birliğine vardınız ve bu, ruh sizin düş gücünüzden böyle sessizce geçip giderken onun fısıltısına güvenmenizi güçleştiriyor. Eğer bir sesin yükseklerden en yükseği bir varlığın olduğuna inanırsanız ona kesinlikle güvenirsiniz ve bunu çatıların tepesinden haykırırsınız. Ama onun kendi düş gücünüz olduğuna inanırsanız, o zaman mesajları, mükemmelin altında diye önemsemezsiniz. Biz genellikle sizinle kendi düş gücünüz aracılığıyla konuştuğumuzdan nasıl engellenmiş hissettiğimizi görebilirsiniz. İnsan Meleğin rolü, içindeki bu nazik dürtmeye güvenmeyi öğrenmek, sonra da kendi içinizdekilere güvenmeniz için birbirinize yardım etmektir.

Biz, Cennette oturup mesajlarımızla size ulaşmaya çalışıyoruz. Yine de sizin dünyanıza giremiyoruz ve Yeni Yeryüzü Gezegeni’nin daha yüksek titreşimlerindeyken, gücünüzü sizden alıp götüreceğinden, bir zamanlar yapabildiğimiz gibi sizinle etkileşime giremiyoruz. Artık kendi tanrısallığınızın bütün gücüne sahip olduğunuz için, bunu artık yapmayacağız. Size bunlardan söz ediyoruz, çünkü siz bizim yaptığımızı öğreniyorsunuz ve artık bunu birbirinizle yapıyorsunuz. Çağların sırrıdır bu, çünkü siz birbiriniz için İnsan Melekler olmayı öğreniyorsunuz ve bir meleğin düştüğünü gördüğünüzde koşup onu kaldırmaya yardıma gidiyorsunuz. Bu zamanda hayal edebileceğinizden çok daha fazla ihtiyaç duyuluyorsunuz. Olan biten daha çok şey de var, çünkü daha çok kişi beşinci boyuta ilerlediği ve Yeni Yeryüzü Gezegeninin yeni özelliklerini deneyimledikçe Yeryüzü Gezegeninde daha çok korku olacaktır. Bunun birçoğunu zaten gördünüz. Ve yine de sınıfın en önündeki sizler titreşiminize ve ışığınıza çok sessizce sahip çıkacaksınız, sizden istendiğinde elinizi uzatıp başka biri için İnsan Melek olma fırsatını elde ediyorsunuz. Bizim rehberlik etmemizi istiyorsunuz, çünkü öteden beri biz Yeryüzü Gezegenin üzerindeki insanlarla çalışan melekleriz. Ve size, bunun daha önce asla olmadığını söylüyoruz. Bu kelimeleri okurken zihinlerinizde kitaplarınızı yazıyorsunuz, çünkü biz bu mesajda Işık tohumları ekiyoruz. Birçoğunuz bu kitapları yazacaklar. Birçoğunuz, diğerlerinin birbirine dokunmasına yardım etmek için İnsan Melekler olmalarına yardım edecekler. Sizden, birbirinizi bulmanızı, birbirinizle deneyimlerinizi ve kaynaklarınızı paylaşmanızı istiyoruz, çünkü başka herhangi bir işten çok bu, İnsan Meleklerin evrimini hızlandıracaktır. Bugün İnsan Melekler olmanız için size önemli bir öneride bulunuyoruz.

<><><><>

Ben kitabı beğenerek okudum ve yararlandım.

Dünyanın değişen yeni enerjilerine ve beşinci boyuta nasıl uyum sağlayacağım konusunda çok önemli tüyolar aldım.

 
Toplam blog
: 563
: 8587
Kayıt tarihi
: 30.03.10
 
 

Kişisel gelişim uzmanıyım. Yaşam Koçu, İlişki Koçu, NLP Uzmanı ve Eğitmeni, Kuantum Yaşam Koç..